Mysfika!

Idag var en seg skoldag, men de är väl alla måndagar?
Tvingade Annika att köpa en klänning efter skolan som satt as bra! Den var riktigt fin! Sen gick vi till vårat favorit fik (Törners) och fikade! Pratade en massa skit och roliga minnen! Underbart avslut på en dryg dag <3
Då jag kom hem var det dags att laga mat. Eller jag lagade faktiskt ingenting idag! Det fick bli Tomas jobb.
Sedan somnade båda på soffan i 1 timme och nu har vi nyss kollat på paradise hotell. Men våran CP tv laggar så fick kolla på tv6 play efter det hade sänts. Missade bara slutet så det löste sig.
Imorgon blir det body pump med Josse! Har inte tränat på 1 vecka och det känns... Känner mig så äcklig och... Lat. ska skärpa mig!
Är väldigt sugen på att shoppa! Men det får man vänta med till mellandags rean efter jul! Hittade en jätte bra julklapp till mamma som jag ska köpa i veckan! Älskar att handla julklappar, även fast jag inte har råd! Hihi!
GinaJätte söt tunika! Från Gina!

Julstädning!

Har skrubbat ur nästan alla lådor och skåp i köket, fått upp lite julgrejer. Nu fattas bara gardinerna och en stjärna i köksfönstret! Tomas har snart diskat allt! Och den lilla gulliga killen kom hem med 5 munkar till mig för att jag inte skulle bli less att disken inte var klar då jag kom hem! Har jag inte världens bästa kille eller vad?!
Gitarr och Nk imorgon, suck! HATA! Slutar tidigt i alla fall. Linnéas marsvin Smulan (Eller Mumsan som vissa av oss vill kalla henne! Så fort jag ser na tänker jag bara de! HAHA) är så himla söt! Linnéa och jag lekte och gosade med henne hela dagen! Jätte mysigt att vara i Krokom. Men en dag, kändes skumt!
Nu ska jag städa vidare och sedan blir det mys med en massa lussebullar (HAR DET I LÄGENHETEN! Tro de eller ej!) och munkar!

1 år hemifrån!

Då var de första lussebullarna och pepparkakorna bakta! Är i Krokom nu, man måste ju hem på lite adventsfika och bak! Vad vore julen utan julmusik i bakgrunden medan familjen bakar!
Tomas är och sjunger med sin klass, dom inviger granen på stortorget. Ska äta middag här hemma sedan drar jag iväg till stan för att fortsätta på städningen som inte riktigt blev klar igår!


Idag har jag och Tomas bott tillsammans i ett helt år! Tiden går så himla fort! Och snart har vi varit tillsammans i två år.. Helt sjukt! Helgen har varit underbar! Älskar då man har myshelg och bara slappar och ligger i sängen till eftermiddagen.



Twilight - New Moon


TwilightSåg ju Twilight - New moon igår! Den var faktiskt riktigt bra! (Jacob var ju så sjukt het!) Fick värsta lusten att börja på boken (Har redan läst 50 sidor men slutade då jag insåg att jag inte skulle bli klar med den innan filmen kom ut) så nu sitter jag och läser den intesivt. Boken är självklart bättre! Så då jag läst klart den ska jag se ifall filmen är lika bra som jag tycker nu! För ettan blev ju skit dålig då man läst boken!
För er som inte vet så kommer lite information om filmen!

Nu kommer uppföljaren till biosuccén "Twilight", NEW MOON. NEW MOON är fortsättningen på Stephanie Meyers succébserie om Bella och Edward. När Bella har återhämtat sig från attacken från de onda vampyrerna firar hon sin födelsedag med sin pojvän, vampyren Edward och hans familj. Men under festen skadar sig Bella och blöder lite, varpå den nyaste vampyren i familjen - Jasper – inte kan hålla sitt begär tillbaka... Med ännu mer av den passion, action och spänning som gjorde ”Twilight” till ett världsomspännande fenomen, är NEW MOON en trollbindande uppföljare till succéfilmen. Av regissören till Casino Royal och The Legend of Zorro.



Lördag med julpyntning!

Har nyss städat nästan hela lägenheten och julpyntat klart! Det blev riktigt hemtrevligt och fint! Lägger nog ut några bilder senare ikväll!
Snart blir det mat (Korv & spagetti) och 17.30 ska jag och Tomas se Twilight - New moon. Har hört både bra och dålig kritik. Få se ifall den är bättre än ettan (Hoppas, för den var inte så värst bra!). Då jag sett filmen ska jag fortsätta läsa boken. Filmerna blir så mycket sämre då man läst boken så väntar med att läsa den tills jag sett filmen!
Ha en bra lördag gott folk! För de ska jag ha!
(Lägger inte ut något från cikus möller, de var inte så kul igår tråkigt nog!

Häst + Stortå = AJ

En häst på ås ridskola klev på min stortå idag då jag skulle hjälpa Linnéa. Hade ingen stålhätta. Kände inte att det gjorde ont fören jag tog av mig skorna! Nu dunkar hela tån, är svullen och lite blå! fyfan vad ont jag har! Men sånt är väl livet.
Besiktade bilen för första gången idag med pappa idag! Sedan åt vi på papegojan (Ett matställe) jätte mysig pappa dag helt enkelt!
Ikväll blir det cirkus Möller och mys med Tomas! Ska snart äta kebab och pommes!

Syrran fyller 17 idag!

Bitch 2

Julia fyller 17 idag! Grattis till henne! Blev en massa fikande, öppnande av presenter och annat trevligt! Bara 1 år kvar till krogen nu!

Linnéa fick ett marsvin idag! Den ska heta Smulan. 10 år tjatade jag på att få ett marsvin... 10 år! Men fick inget för mamma trodde hon avr allergisk för mormor hade sagt det. Suck! Aja, får gosa med denna nu!

Är i Krokom nu, blir kvar i stan hela helgen! Kolla på ridning imorgon och adventsfika i Krokom på söndag! Uppdaterar mer då! Bio på lördag också, Twilight - New moon! Även fast folk sagt att den sög!


Få presentkort på H&M och Gina



Gå in på länken och börja samla poäng och få presentkort på Gina och H&M! (Klicka på bilden ovan) Jätte enkelt och simpelt! Hjälp mig att få poäng!

Kort stubin!

Fick inte sova igår heller. Kan bara inte längre. Visst att jag inte är vaken hela natten men går och lägger mig runt ett tiden hela tiden. Ikväll blir det nog lika sent för Tomas ska hämta sin bil och är nog inte hemma fören runt ett. Och kommer inte kunna somna riktigt fören han kommer hem.

Tack vare att jag inte fått sovit så har jag en kort stubin! Har varit så irriterad idag! teatern var ju bara pricken över i:et! Jätte mysigt att fika med folk innan men då vi skulle repa... Fy, 3 timmar.. Frustrerande! Vet att det kommer se ut såhär i 3 månader till. Kanske därför man är lite less? Aja, de kommer nog snart bli roligt igen! Har nog bara kommit ner i en svacka.
Imorgon fyller Julia år! Så jag och Tomas ska på kalas i Krokom! Och innan de ska Frida och jag upp till Frösön för att boka tatueringstid så vi kan fylla i våra tatueringar. Och kanske en annan tid också? Hihi!
Ska sova lite nu! Sedan blir det matlagning!
Du är mitt allt, älskar dig <3


Kanske kommer våran relation bli bra igen? Kändes som de idag! Har saknat dig gumman! <3

Helt slut...

Är helt slut i huvudet. Gick och la mig sent som vanligt igår. Ikväll blir det till att lägga sig klockan tio! Åt 2 lussebullar idag. Alla på teatern var sega och mådde inte bra alls. Så dagen i största allmänhet var seg. Kände bara på slutet att nu MÅSTE jag hem och sova. Kändes inte som om jag fanns i kroppen.. Är fortfarande helt borta. Ska nog sova en liten stund innan jag ska på mysfika hos Jenny vid sju tiden!

Tv:n fungerar inte igen... Jippie, jag bor i världens sämsta lägenhet eller vad? Sedan bygger det en massa gubbar här utanför på den nya våningen om dom väcker en klockan sju eller innan varje morgon. Inte konstigt på att jag är trött och slut i huvudet. Får ju aldrig sova!
Sedan så har min tand som jag borrade i fredags börjar ila igen! Tuggade tuggummi och bet på den tanden och fyfasen vad ont det gjorde! Trodde jag skulle avlida. Vilken obehaglig känsla! Kan inte folk borra nu mera?! Erika har ju samma problem!
Idag är jag AGG VÄRLDEN!

Latmaskar!

Erika och jag var lata idag! Vi köpte färdiggrillad kyckling, färdig curry sås och 5 minuters snabbris! Haha, men gott var det! Sen blev det en massa prat! Jätte mysigt <3 På söndag blir det nörda Mario! Kanske ska spela lite mario nu? Fast det gamla och ladda!
Gjorde nyss kladdkaka.. Och bråkade om lussebullar. Är less... Vad göra?!

Mycket att göra!

Var nyss på en teater som heter Apberget. Tyckte den var ganska tråkig. Men det kanske är så som Bella sa: Man kanske bara inte är på humör just idag.
Erika kommer snart! Vi ska laga mat och umgås! Igår såg vi även top model och spelade det nya mario spelet på Wii! Det var så himla kul! Vill med ha!
Helen kunde inte komma. Tråkigt! Har inte sätt henne på... Månader känns det som.
I helgen blir det mys med älskling som stannar hemma! Kanske bio då istället för på onsdag! Imorgon blir det fika mys hos Jenny och på torsdag är det kalas hemma i Krokom. Mycket som händer den här veckan!

B - C

Mamma hade en massa bh-ar som hon inte använt som hon inte kan ha och tänkte att jag lika gärna kunde testa ifall jag kunde ha dom! Så jag går upp och ser att dom ser ju jätte stora ut! Frågar vilken storlek det är så svarar hon att det är C. Jag har bara B så säger att jag aldrig kommer fylla ut dom. Men testar iaf. Och tro på fan! Jag kunde. Mina gamla bh-ar har nämligen blivit för små. Men C?! Aja, bara tacka och ta emot! Haha!

Har städat lite både nere i källaren och Bamses bur. Nu ska jag slappa lite och nörda lite battlefield eller the sims?


Söndags sysslor!

Vaknade för 30 minuter sedan! Gick och la mig vid 01.30 (Såg Greys anatomy, hihi). Jag som skulle lägga mig tidigt och vakna tidigt så jag skulle kunna sova ikväll. Men så blir det självklart inte! Blir nog vaken länge, hoppas Tomas också är pigg så vi typ kan se film!

Idag har jag lite att göra!
Måste ta hand om tvätten
Städa Bamses bur
Städa rummet

Ta-hand-om-mig-själv dagen är idag!

Sen så ska jag till Erika och se top model från förra veckan och idag avsnittet! Helen kanske kommer också!


Födelsedagspresenter

Idag var jag på stan med mamma och Linnéa! Köpte lite födelsedagspresenter till Julia som fyller år på torsdag.
Sedan fikade vi, fast det tog ett tag eftersom det var fullsmockat överallt! Men vi hittade ett litet bord i hörnet på wedemarks! Räkmackan satt fint!

Nu är jag tröööttt! Var uppe länge igår och gick upp ganska tidigt imorse. Ikväll blir det transformer 2 (IGEN) med familjen eftersom pappa har köpt blueray versionen och ville att vi skulle kolla med bra bild och ljud tillsammans! Haha, tönten!

Ska äta prinskorv och makaroner nu, mums!


Sean Banan!



Varje fredag ska jag lägga upp ett nytt avsnitt av Sean Banan, vad tycker ni om det?! Dör av skratt varje gång! Detta är då från förra fredagen! Det som var idag får ni se nästa fredag!

The sims 3 - World adventures

The sims 3
Ta med dina simmar på deras livs äventyr i The Sims 3 Destination Världen. Guida dem till framgångar och rikedom...eller potentiell undergång. Ta dina simmar till exotiska platser och leta efter gömda skatter. Om de är framgångsrika kommer du att upptäcka nya färdigheter, personligheter och belöningar. Utforska urgamla gravar i Egypten, bemästra kampsporter i Fjärran östern och upptäck den rika kulturen och berömda landmärken i Frankrike. Äventyret finns vid horisonten...vad kommer dina simmar att upptäcka?

SPELFAKTA
  • Anta utmaningar, hitta skatter och ta reda på vad som gömmer sig i de djupa grottorna.
  • Utforska berömda landmärken i Kina, Egypten och Frankrike,
  • Lär din simmar nya färdigheter som exempelvis fotografering och ta del av nya möjligheter.
  • Träffa nya simmar från exotiska platser och dela deras kultur. 
  • Designa dina simmars hem i ny stil med prylar de tagit med från sina äventyrsresor.
  • Få SimPoints värda 10 dollar som går att använda i The Sims 3 Store . Fler onlinemöjligheter år på gång.


    Nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp!

Fobi?

Då sitter man ännu en fredag in the Krokom! Är ap trött. Ögonen svider och jag håller faktiskt på att somna här framför datorn! Kanske beror på att spänningen släppt sen jag för första gången borrade en tand idag!


Kom till tandvården 11.00. Sköterskan som tog emot mig sa inte hej eller presenterade sig.. Trevligt! Sedan kom tandläkaren. Hon som inte kan svenska.. SUCK! Så jag fick gissa det mesta hon sa. Hon sa inte heller hej. Och frågade något ifall jag ville ha bedövning, och jag nickade. Sedan var jag tvungen att säga att jag borrade för första gången och var livrädd. Men det brydde inte hon sig om, satkärring! Klarade sprutan galant! Kanske har sprutförbin börjat lägga sig lite iaf? (Kan säga att min "spränga ballong " fobi bara blev värre då det var en massa ballonger i svenska klassrummet igår pga dialogdagarna och en sprängdes.. HUVVA!)
Kan i alla fall säga att borra är no problemas! Eller är det bara jag som är cool? Hihi! Det gjorde inte ont, eller var obehagligt. De dumma var bara att man var bedövad så himla länge! Så att äta och dricka gick verkligen inte! HAHA!


Igår gick jag och Josse på 2 pass! Först body kombat (Stavning?) och body balance. Gillade inte body kombat... Töntigt. Men balance var så skönt! Sen körde vi ju body pump i onsdags så är helt sluuut i kroppen!
Då jag drog mitt kort så blev det krångel som vanligt! Är lite less på Step in och allt detta krånglade måste jag säga! Då jag drog kortet kom det nämligen upp en vild på en gammal tant på 77 bast som bodde i Övik. Och det var ju inte jag! Så var tvungen att ställa mig i en mega kö och snällt vänta på min tur så att jag kunde få mina små papperslappar utskrivna manuellt på datorn. Men tränat har man i alla fall!


Idag var det matte lektion. Hur gick den? Någorlunda. Josse & Jag bestämde att vi måste jobba mer matte i veckan för att klara provet innan jul! För de är ju snart jul!


Nu är det snart cirkus Möller! Och imorgon blir det stan med mamsingen! Åker fram och tillbaka mellan Krokom och stan varje helg! Idag blev det Krokom - stan - Krokom -Stan - Krokom. Bara för att jag är en sån snäll syster som skjutsar min lilla syster till partaj!


2012

2012Igår var jag och såg filmen 2012 på bio med Erika, mamma och Sari. Jätte mysigt! Blev bjuden också! Och de är ju aldrig fel!
Effekterna på filmen var så himla grymma! Sen är det ju också den dyraste film som gjort. Så inte så konstig! Men måste säga att den var ganska töntig. Hade inte förväntat mig något annat i o för sig! Det enda som inte fanns med som jag verkligen trodde skulle finnas med var presidenttalet! Det finns alltid ett presidenttal på slutet av en naturkatastroffilm! Men aja, de fanns det inte så nu vet alla de! Hihi!
Sedan kan jag ju bara säga att fyfan vad många som dog! Och ändå ska man vara lycklig för dom få som överlevde. konstigt egentligen. Typ 400.000 av flera miljarder.
Den är i alla fall värd att se! Men det är verkligen en bio film! Så ska ni se den gå på bio nu! John Cusack är ju med och det är ett STORT plus!
Och ni som inte vågar se den för att ni är rädd att det kan hända och inte kommer sova en blund fören det är 2013 kan vara lugna! Jag och Tomas har nämligen kollat upp om datumet stämmer (21/12-2012) och det gör det på vissa men andra inte. Vissa säger att det är i oktober som Mayaindianernas årskalender upphör och vissa påstår att det inte änns är år 2012 utan 2008 osv. Så ni kan vara lugn! Sen så säger inte den något om att jorden kommer gå under, utan den slutar bara upphöra. Så oroa er inte!


Idag hade vi, som jag nämnt förut, nationella provet i svenskan. Jag satt i 2 timmar (Som man var tvungen att sitta) och skrev typ 6 sidor. Är nöjd med de! Det där var mitt SISTA nationella någonsin. Behöver aldrig mer göra det! Är överlycklig!
Om typ 1 månad är det jul.. Snart nästa år... Snart studenten...
Tiden går för fort!
Bodypump med Josse ikväll! Men först ska jag äta godis (Jag fick godis igår av mamma så JA, jag bröt löftet! HIHI) som "uppvärmning".

En vanlig teaterlektion med oss dryga teatrare!

Idag tog jag en sovmorgon. Man ska inte skolka men jag kunde inte somna igår och då jag vaknade i morse var jag helt slut! Så bestämde mig för att sova bort en lektion så att jag är piggare till teaterlektionen. Vi höll på jätte mycket med manusläsning. 4 timmar! Så nu är jag väldigt trött i huvudet. Jag och Elsa hade bakat och bjöd alla på brownies och blåbärskaka! Så det var en mysig dag! Alla var otroligt dryga, helst jag och Josse, haha!
Snart blir det bio med mamma, Sari och Erika! Vi ska se 2012! Ska bli jätte mysigt. Har velat sätt den ett tag nu. Den är 2 timmar och 45 minuter. Så en väldigt lång film! Men "världens undergång" och naturkatastrofer är ju en av mina favorit genrer så det här blir nog super bra!
Då jag kommer hem kanske jag ska åka och gymma... Bros på (Haha, tror jag är den enda som säger bros på istället för bror på) ifall Tomas kompisar är här. Är dom de kan jag lika gärna gymma lite! Springa på rullbandet och träna magen + lår. Tomas, Karin och Kalle var ute och sprang igår och tränade styrka här inne i vardagsrummet som ena hurtbullar! Så har lite dåligt samvete då jag både igår och idag mosade i mig en massa kakor! Hihi!
Men imorgon blir det i alla fall träning och på torsdag blir det två pass!
Nationella prov.. SUCK!

Allt!

Igår när jag åkte till stan, eller först åkte jag och kollade på när mamma red. Där träffade jag Ulrika som skulle skulle rida Lill-Turi, hon sa att jag kanske skulle få rida henne på stallet på en lektion någon gång! Jippie! Iaf till min historia, då jag åkte hem efter stallet och var påväg mot lägenheten satte jag på radion och världens bästa reklam kom på!
[ Två par pratar i telefonen ]
Kvinnan: Älskling, vad ska vi äta idag?
Mannen: Köttbullar och makaroner!?
Kvinnan: Men.. Det är så tråkigt. Kan vi inte äta något speciellt? Kan vi inte äta tacos!?
Mannen: För omständigt... Jag gillar ju köttbullar...
Kvinnan: Men suck, då blir det köttbullar då!
Så himla jag och Tomas! HAHA! Han tjatar alltid om köttbullar. Det där var precis som om vi skulle ringa till varandra och fråga vad vi ska äta. Då jag satt där och lyssnade började jag faktiskt fundera på om någon lurade mig!
Idag var det NK... SUCK! Det var så himla tråkigt. Vi pillade lite på mineraler och bergarter (En massa sten) och testade lite skit på dom. Hon är så dryg! Trodde verkligen jag skulle dö där ett tag! Och gitarren sög också! Känner att jag har lite PMS, allt suger! HAHA!
Josse & jag har även varit hurtbullar!
Tisdag: BodyBalance
Onsdag: BodyPump
Torsdag: Kampsport grejs!
Så nu är man på G med träningen igen!
Ska äta kebab idag! Egen vitlökssås och pommes. Mumma!
Sedan är det paradise hotell ikväll klockan 10.00. Vet inte riktigt vilka jag hejar på. Alla var typ fula! Hihi!

Slapp söndag - SKÖNT

Vaknade sent idag. Eller ja, jag valde att sova länge! Fast då jag sett alla andra som sovit tills nu så är nog inte tolv så sent?
Har tvättat, spelat en MASSA sims och kollat på tv. Ska snart duscha och fixa mig lite fräsch! Har som en liten "ritual" att varje söndag duscha (Hårinpackning, bodyscrub osv.), noppa ögonbrynen, raka mig och pela fötter/naglar. Så man är extra fräsch till den nya veckan som börjar!
Någon mer som gör som jag?

Ska upp och se lite av Janne Långben the movie, den är så himla bra! Sen fixa allt de där!


Håll tummarna!

Nu har man sätt klart filmen! Och vad tyckte jag? Njaa, boken var verkligen så mycekt bättre! Men det är den väl alltid? Filmen var väl mysig, inte dålig men eftersom man läst boken och den var så hiiiimla bra så blev tyvärr filmen sämre.

Maten var jätte god! Förutom att jag fick kramp, suck! Hoppas det har gått över tills imorgon. Kommer aldrig palla skolan om jag får kramp så fort jag äter. Håller tummarna för att man kan gå på måndag! Vill ha tillbaka mitt NK prov och vi ska även labba, de var VIKTIGT att komma på den labben! Så ska försöka pallra mig iväg.

Sitter och nördar Farmville. Ska snart sova. Vänder alltid på dygnet på helgerna, hinner göra det på bara en dag. Jobbigt imorgon då man sedan på måndagen ska upp. Visserligen har jag sovmorgon till 9.55, men ändå!


DUMMA HOMEENTER!

Gör inte som jag! Du får ett mejl på hotmail: Gör denna undersökning och du kan vinna filmer! Gör undersökningen och sen visar det sig att jag är medlem på någon homeenter.com sida och måste betala 69 kr för välkomstpaket (Ice age box, vilket var väl kul att det var den men har inte råd!) sedan MÅSTE man köpa en till film inom 6 månader för att man ska kunna gå ut ur klubben. Ifall man inte köper en film måste man ändå betala en faktura på 158 kr! JAG ÄR ARG! Har skrivit ett arg mejl men det lär ju itne hjälpa.. Så får väl köpa en DUM film som julklapp eller något och behålla Ice age boxen (Älskar du ice age, synd bara att inte 3:an var med).

Sån tur har jag idag! Ska snart äta struts! MUMS! Och sen ikväll ska jag och Julia se I taket lyser stjärnorna. Har ni sätt den? Eller ännu bättre, har ni läst boken?! Den enda boken jag har grinat då jag läst. Så hoppas på att filmen ska vara NÄSTAN lika bra. För lika bra kan den inte vara! De var typ 4-5 år jag läste den tror jag nu!

Nu kom det lite gäster!Vilket betyder: MAT!


Helger är underbara!

Magen känns lite bättre idag, men inte nog bra för att jag ska kunna träna. Känns lite surt! Har inte tränat sen i tisdags! Så kanske borde dra mig iväg ändå och skita i att de gör lite ont?

Ikväll kommer Fia & Öjje, dom ska äta middag som mamma och pappa bjuder på. Så idag blir det en festmåltid! Mums! Ska snart iväg och köpa Dark Milk - Lindh som är min nya farvorit choklad! För idag får jag unna mig! Jippie! Hoppas magen pallar lite choklad. Annars tänker jag banne mig trycka i mig det ändå!

Vad händer i helgen annars då? Blir nog mest en massa slappande! Så skööönt, vila upp sig för veckan som kommer med det svenska nationella provet... USCH!


Mer KÄRLEK till folket!

    Kärlek
I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
Far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure

   Kärlek
      Lying close to you
   Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever

   Kärlek
   I don't wanna miss one smile
   I don't wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
    For all the rest of time

  Kärlek
    don't wanna close my eyes
    I don't wanna fall asleep
  'Cause I'd miss you, babe
 And I don't wanna miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
   I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

Aerosmith - I dont wanna miss a thinh

Magkramper och cirkus Möller!

Blev ingen skola idag. Redan igår kväll hade jag världens kramper i magen och på morgonen var det fortfarande lika hemskt. Så somnade om brevid en mycket gosig pojkvän, iaf till han skulle upp klockan halv tio.
Gick också upp då. Försökte få i mig lite ägg och mackor till lunch.
Men de gjorde bara det värre.

Tomas kom hem klockan halv två och gosade med mig till fyra då vi gjorde mat och åkte iväg till Frösön för att lämna några trummpinnar till hans klasskompis. Sedan var det bara att pussas hej då så syns vi på söndag!

Har ätit lite nudlar och mandarin, magen har ont! Blir nog inget gym imorgon, ifall det inte är så att jag blir botad av ett mirakel! Antingen är jag mjölkallergisk eller så har jag magkatarr.. Gissar mer på det sista! Usch, stackars mig!

Såg ni cirkus Möller klockan halv tio? De var bara bäst! Roligare och roligare för varje vecka!





 

Ny bloggdesign?

Någon som vill göra om min bloggdesign eller kanske hjälpa mig i alla fall? Vill ha lite variationer eftersom jag är en person som fort lessnar på saker! Hihi!
Efterlyser någon som kan fixa coola bilder i photoshop (Som man får av mig) och göra det till typ ett kollage, lite som det ser ut nu fast i kanske en ny färg, rosa? Grön? Blå?

Öppet hus

Idag var det öppet hus! Det kom faktiskt ganska många till reveljen! Eller, mer än vad jag trodde i alla fall. Vi gjorde en uppvärmning och visade sedan lite ur Flugornas herre i form av ett rep.
Dagen bestod mest av FIKA. Åt min första lussebulle. Men självklart så var det ett hårstrå i den! VARFÖR?!
Idag bestämde jag mig för att göra något "syndigt", eller inte syndigt men det är något jag vela gjort ett tag men inte vågat gjort som jag kanske ska göra imorgon eller på måndag ifall det finns tid! Frida kanske skulle hänga på och Bella! Det här ska bli kul! Ifall jag gör det får ni veta vad det är då jag gjort de! Hihi! Nyfikna nu va?
Tomas är kvar på skolan... Sitter själv i lägenheten. Skit tråkigt. Har inte ätit riktigt idag. Fick äcklig korv till middag på skolan och till lunch var det uppvärmd hundmat (Inte bokstavligen, eller?).
Så funderar på att laga mat nu..? Eller göra chokladpudding som överraskning till Tomas!
Fast är så trött. Vill mest bara sova!
Hur var öppet hus för er som var på det och ni som höll i det? Vad tycker ni om de?



Myspys!

Igår tog Julia och jag det lugn på gymmet! Vi var där i en timme och cyklade bara lite lätt och tränade lite armar. Inget märkvärdigt. Efteråt då vi kom hem till spagetti och köttfärssås som det jämt är här då Julia ska äta så bestämde vi oss för att äta kebab! Och gud vad gott det var! Tycker vi förtjänar det efter en massa träning!
Idag blev det mysmiddag! Sega köttbitar med potatisgratäng och pepparsås. Hihi! Sedan chokladpudding som efterrätt! Fy vad jag syndar! Men ska det vara mysigt så ska det!
Imorgon är det öppet hus... Hoppas det blir kul! Känner mig inte så pepp nu men blir nog det imorgon! Josse och jag ska ju köra våran scen! hihi!
hann inte skriva igår för vi hade besök till typ tolv! Så blev en kort sammanfattning idag!



Jag är hemma!

Yes, träningen igår känns ju kan jag bara säga! Har knappt kunna rört mig idag! Ändå så ska jag iväg om typ en halvtimme för att gymma med Julia, vad ger jag mig in på?
Idag blir det nog mer till att träna mage, rumpa och kondition. För mina muskler i armar och ben är så slappa och ömma så det är nog bäst att ta det lite lugnt!
Sedan så är det ju "Guy night" hemma hos oss ikväll. Så det blir nog till att duscha där borta?
Har glömt att säga att nu syns det att JAG och TOMAS bor här! I helgen fixade han små klisterlappar som han har satt på våran ytterdörr med våra namn på! Efter ett år så känns det äntligen som att det är här jag hör hemma! Säger alltid det här som hem, de gör Tomas också. De flesta frågar: Ska du hem till Krokom i helgen? Dom säger inte: Ska du hem i helgen? Så nu är man äntligen hemma stadd! Känns riktigt bra!
Teatern var lite seg idag, såsom samhället. Hela jag var jätte pepp och glad men blev något segare framåt slutet. Nu är jag jätte trött. Kanske berodde på den ÄCKLIGA skinksåsen som dom hade på skolan? Den var så himla äcklig så jag tänker inte kalla den skinksås! Den förtjänar inte att förknippas med min underbara sås! Så den får heta... Mjölklibb!
Nu gick Julias buss från Krokom, ska börja städa och fixa lite här. Köpte en massa frukt idag också! Nyttiga jag, hihi!

BodyPump!

Är helt slut! Bodypump passet var helt sjukt jobbigt, men så otroligt skönt på samma gång!
Det gör ont i alla muskler! Och imorgon ska jag dig igen med Julia. Men då blir det mest till att träna kondition, mage, rumpa och lår!
Ska vila på onsdag och köra igång igen med ett "karate" pass på torsdag! Nu har man allt kommit igång med träningen känner jag! Det var lite fel på listorna men pappa skulle fixa det ikväll! Inte trodde ni att jag skulle bli såhär träningsberoende va? Det är så himla skönt dagen efter då man har ont överallt och känner att man gjort något bra! Kroppen mår bra och man känner sig så fräsch! Har även invigt ett godis löfte! Blir bara snaskande 1 dag i veckan! Inte mer om det inte är för något speciellt som tjejkväll, bio osv.
Tror ni kan kan hålla allt detta? Minst 3 pass i veckan och inget snacks?
Ska åtminstone försöka! Nu ska man komma i form!
BP
Tomas gick nyss ut och sprang med Kalle, så får vänta med duschen tills han kommer hem. SUCK.
Aja, 2 ½ men på tv:n snart!



Provet, lätt?

Nk provet var inte så svårt. Pluggade imorse och innan med Erika. Men då hon väl gav oss provet insåg jag att allt pluggande i helgen fanns kvar! De var som jag sa innan: De finns någonstans låååångt där inne!
Om 2 timmar är det body pump med Josse! Jag vet, vi är jätte duktiga! Jag som har världens träningsvärk i mina armar förstår inte hur jag ska klara det!
Ska äta kycklingkebab, ris och brunsås. Tydligen har vattnet till riset kokat bort innan jag hann he i riset. ooooppppss!

Chokladtårta på fars dag!

träningsvärk i armarna! Helst vänster. Kan inte änns sträcka ut den helt. Aja, nu känns det som om jag gjort något!

Idag är det fars dag! Julia, jag & Linnéa bakade en chokladtårta med banan och gräddfyllning med roliga strösselmönster på toppen som serveras tillsammans med hallon och grädde. Den såg sådär ut men blev riktigt god!
Ska in till stan vid typ halv åtta. Mamma ska kolla om hon kan rida idag. Så Kanske blir till att sitta där och kolla idag.

Ha en bra fars dag och ta hand om era pappor extra mycket! Det förtjänar dom!

chokladtårta

The boy in the striped pyjamas

The boy in the striped pyjamas
Filmen handlar om en ung kille vid namn Bruno. Han och hans familj flyttar ut på landet för hans pappa har blivit befodrad. Då det inte finns något att göra bestämmer sig Bruno för att utforska stället och hamnar borta vid ett arbetsläger. Han möter en kille vid namn Shmuel som sitter på andra sidan stängslet. Dom två blir goda vänner.
En dag är Shmuels pappa borta och Bruno vill hjälpa han hitta honom, men för att han ska kunna göra det måste han ta sig över stängslet...

Filmen var mycket bra och verkligen värd att se! Och som vanligt blir man lika påmind om hur hemskt andra världskriget verkligen var.

Duktiga jag!

Skit, den här helgen har jag verkligen varit duktig! Åkte och gymmade vid halv två tiden med Julia. Vi gymmade 1 timme och alla som har haft Julia som tränare (Erika) vet hur stenhårt de kan vara! Det blev många 30 gånger 3 pass kan jag säga! Mina ben och armar är helt döda!

Sedan har jag gjort klart ALLA Nk frågor. 68 frågor, 30 sidor. Ni kanske anar hur otroligt slut jag är i huvudet nu? Känns som om jag skulle kunna lägga mig och slockna på en gång, skulle nog bara drömma om molekyler och kemiska föreningar! Haha!
Imorgon blir det till att läsa alla frågor jag har svarat på. För idag orkar jag inte mer.

Ska snart se film, the boy in the striped pyjamas. Kanske blir någon jag tipsar om här ifall den är bra!


Atomer hit och dit

Nu är jag mäkta trött och känenr mig helt borta! Har suttit med NkB frågor i 2 ½ timme nu och har ändå bara hunnit göra 22 st. Bara 46 frågor kvar! Haha, fy vad hemskt det lät! Men tror faktiskt att jag fattar det mesta nu! Vet precis vad en isotop är, hur atomen är uppbyggt och vad en valenselektron är och en massa om filosofer från förr och deras teorier. Ni ska bara se alla fina atomer jag har ritat! Känner mig som värsta nörden med mitt lilla block av frågor & svar! HAHA!
Ska göra klart resten imorgon efter Julia och jag har varit lite duktiga på gymet!

På söndag är det farsdag. Vad ska ni göra? Vad har ni köpt till er pappa? Själv så ska jag baka han en smarrig chokaldtårta med grädd och banan fyllning! Mums säger jag bara! Julia sköter småkaks baket så det kommer bli riktigt tjockis kalas här i Krokom!

Nu är jag svin trött, tror det är dax för min STORA (Men dock ganska ensamma) dubbelsäng!

NeonatomHaha, vad tycker ni om min snygga neonatom? Ett riktigt mästerverk ifall jag får säga de själv!


Vg i idrott, jag?!

Jag fick VG i idrott! De kunde ni inte tro va? Jag som skolkade i typ 3 år och låg på Ig varning har nått betyget VG! Är så himla glad och stolt över mig själv! Tänk vad lite ansträning kan göra! Håller också på att göra Pc klassikern. Har simmat 60 längder och har nu springa 1 mil och åka skidor 1 mil kvar. Men det ska jag och några till göra klart innan vi går ut!

Har också fått mitt gymkort på step in nu! Så imorgon ska Julia och jag dit och träna! Sedan blir det body pump på måndag med Josse & Elsa ifall dom har tid! Nu ska man allt komma iform och få ordning på sina knän!

Var nyss på ridningen, slapp springa för det gjorde mamma. Så satt med stallkatten i famnen och frös tårna av mig, de kanske är bättre att springa brevid?

Satt och hade mys prat med Jenny & Frida idag i typ 3 timmar! Eller mys och mys, de var snarare vidrigt! HAHA! Och talet på svenskan gick toppen! Förutom att jag skakade nästan sönder mina papper, hihi!

Training


Snö, ve och fasa

Snön har fallit över Östersund. fy för de säger jag bara! Ni kanske kommer ihåg mitt inlägg om vinter? Så behöver inte upprepa hur mycket jag hatar kylan! Imorse då jag gick ut möttes jag av en kall vind och en massa snö. Ingen trevlig syn direkt!
Har nyss diskat, magontet har lagt sig och jag börjar känna mig bra! Har övat lite på talet, men de kommer ju ändå inte sitta imorgon so whats the point? Sedan har jag faktiskt spelat gitarr! Tro det eller ej!
Ska se Batman beginns nu och mysa lite med min pöjk! Kanske följer Anna Ankas exempel? HAHA! Snusk Ida!

A normal day

Idag blev det skola trots magvärken. Det var i alla fall roligt på teatern! Min och Josses scen äger! Haha!
Vi bestämde även vilka som skulle vara guider till öppet hus och vilka "lekar" vi ska ha. Jag är guide!
Skrev klart mitt tal på skolan idag, sjukt nervös inför imorgon måste jag säga!
Det är ett lätt ämne och antagligen inte så mycket personer, ska klara detta!
Nu ska jag sätta på potatis! Det blir spenat, potatis och fiskpinnar! Då jag var på Ica fick jag smaka på grillad kyckling och olika cremé fraiche såser till på "smakprovsbordet" och fyfan vad gott de var! Måste nästan köpa det nu? Haha!

Magsjuk?

Gick upp imorse för att gå på Kalle Dolks ljudlektion. Hade riktigt ont i magen men tänkte att jag måste bara vara hungrig. Så tog en banan och begav mig.
Väl framme och sittandes i skolbänken börjar min mage tjorva och göra ondare. Så efter den lektionen gick jag hem och la mig i sängen för att vila.
Gick nyss upp och har fortfarande lika ont så fort jag rör mig... Tomas slutar sent och kunde inte komma hem med lite nudlar, har inte ätit lunch än. Är rädd att jag ska få ont i magen och om jag ska vara ärlig känner jag mig inte speciellt hungrig. Men ska snart försöka fixa ihop något.
Har nationellt tal på fredag fick jag också veta. Jag har nästan skrivit klart de. Tyckte det var en lätt uppgift, de enda jag gruvar mig inför är just att tala. Vill verkligen inte stå inför hela klassen, bli illröd i ansiktet, skaka och bara pladdra. Fy för tal!
Tror jag har feber nu så tänker koka mig en kopp te och bara ta det lugnt så man orkar skolan imorgon. Inte bra att missa TVÅ teaterlektioner.

Roller satta!

Idag satte vi roller till flugornas herre! Blev faktiskt väldigt nöjd känner jag, medan vissa inte blev de. Hade faktiskt en klump i magen då jag gick hem. Inte kul då så många blir ledsna/besvikna.
Fick skynda mig hem efter skolan och göra mat, skulle på teatern på kvällen och hade fortfarande lite kvar att skriva på mitt pm. Men jag hann i alla fall så nu slipper man sitta med det imorgon!
Såg teatern kopparmanteln, vi fick sitta i ett stort tält på scenen medan skådespelarna spelade i mitten då vi satt på bänkar. Pjäsen var ganska svår att förstå tycker jag, men bra ändå! Musiken var verkligen ett stort +!
Eftersom vi håller på med våran pjäs nu får man alltid en massa idéer då man ser andra. Så idag bara sprutade de idéer ur oss så imorgon blir det mycket att prata om på teater timmen!
Snart kommer Tomas & Stefan, Stefan är Tomas kompis från Sveg som ska sova hos oss idag.
Bara massa killar här idag, eftersom Tomas och hans kompisar även hade sin "killkväll" hihi!

Hemsk upplevelse!

Igår tänkte man lyxa till det lite och gör kyckling, brunsås och ris. Kokar man upp vattnet och ska hälla i riset. Då jag gjort det ser jag att de ligger något brunt bland riset. Tror det är lite skit och tänker precis ta bort de då jag upptäcker att det är små maskar!!! Trodde jag skulle kräkas! Häller genast ut riset och springer nästan gråtandes bort till Tomas som sitter i soffan och ber han slänga riset. Fyfan, de var inte en trevlig upplevelse kan jag ju säga!
Anledningen till att de är maskar är nog för att riskartongen har legat ner i skafferiet och det här huset jag bor i är ju inte så fräscht. Men fortfarande, fyfan!
Har nyss kollat på ännu ett avsnitt av band of brothers. Två skivor kvar bara! Sorligt!
Innan dess hann Tomas och jag ta en liten powernap, eftersom vi gick och ja oss typ halv fyra igår! Är helt slut. Också ska man försöka sitta med samhälleläxan, de går inte bra kan jag ju säga! Och imorgon ska man på teatern OCH hinna skriva svenska nationella talet. Känns som om det kommer bli en jobbig vecka.
Något positivt, gitarren var för en gångs skull rolig idag!

Halloween 09

Halloween 09
Halloween 09
Halloween 09
Lite bilder från fredagen! Ifall ni vill se mer kan ni gå in på: er1ka.blogg.se som har tagit dom här bilderna!



Helgen ägde!

I fredags var det party här i lägenheten! Kom en massa trevligt folk och som vanligt äger förfesten mer än själva festen! Vi försökte komma in på G3, men lyckades inte. Marité var fullt så där orkade vi inte änns försöka. Så de blev att gå till Mcdonalds för lite fyllekäk! Sedan drog jag och Tomas hem till oss och sov! Haha! Men fredagen ägde ändå! Tack alla för en trevlig kväll!
Igår var det slapp dag. Tomas och jag orkade inte städa så sov halva dagen och kollade på tv halva, de var ju dansbandskampen! Efter dansbandskampen blev jag as sugen på chips och dipp men ingen affär var ju öppen eftersom det var en röd dag! Men man kan ju alltid räkna med raggarn! Så dit gick jag och Tomas halv tio för att köpa chips till mig! Hihi! Resten av natten var fylld med massa skräckfilm och som vanligt så blev man skrämd ett antal gånger av en mycket nöjd Tomas!
Idag är det städdag! Skulle behöva åka och panta för vårat förråd är fullt med massa pant! Ser ju ut som om vi är alkisar! Men en viss person kraschade sin bil i fredags (Han körde inte full utan de var på dagen) så vi har ingen bil att frakta våra flaskor i. Så de får bli en annan dag.
Som ni ser har det hänt mycket i helgen vilket har gjort att jag inte hunnit/orkat skriva något! Men det ska de bli ändring på i veckan!
Ska snart ut med soporna så vi hörs!
Tack för att du förstod <3



RSS 2.0