Helgen ägde!

I fredags var det party här i lägenheten! Kom en massa trevligt folk och som vanligt äger förfesten mer än själva festen! Vi försökte komma in på G3, men lyckades inte. Marité var fullt så där orkade vi inte änns försöka. Så de blev att gå till Mcdonalds för lite fyllekäk! Sedan drog jag och Tomas hem till oss och sov! Haha! Men fredagen ägde ändå! Tack alla för en trevlig kväll!
Igår var det slapp dag. Tomas och jag orkade inte städa så sov halva dagen och kollade på tv halva, de var ju dansbandskampen! Efter dansbandskampen blev jag as sugen på chips och dipp men ingen affär var ju öppen eftersom det var en röd dag! Men man kan ju alltid räkna med raggarn! Så dit gick jag och Tomas halv tio för att köpa chips till mig! Hihi! Resten av natten var fylld med massa skräckfilm och som vanligt så blev man skrämd ett antal gånger av en mycket nöjd Tomas!
Idag är det städdag! Skulle behöva åka och panta för vårat förråd är fullt med massa pant! Ser ju ut som om vi är alkisar! Men en viss person kraschade sin bil i fredags (Han körde inte full utan de var på dagen) så vi har ingen bil att frakta våra flaskor i. Så de får bli en annan dag.
Som ni ser har det hänt mycket i helgen vilket har gjort att jag inte hunnit/orkat skriva något! Men det ska de bli ändring på i veckan!
Ska snart ut med soporna så vi hörs!
Tack för att du förstod <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0