Tröttare får man leta efter

Skit vad trött jag är! Håller på att somna! Inte så konstigt då man ätit jätte lite och sovit mindre.
Tror jag ska lägga mig tidigt ikväll så jag pallar imorgon! Känner mig som en liten tant som faktiskt funderar på att lägga mig runt tio. Inte normalt!

Men är jätte pepp inför imorgon! Nu kör vi tjejer!

Träning!

Var nyss och tränade på friskis och svettis med Erika, Malin och Helen! AS roligt att träffas igen efter så länge! Men imorgon kommer man ha träningsvärk!

Längtar så himla mycket tills imorgon! Ska bli riktigt kul att partaja lite!

Seriöst, sluta vara så himla omogen. Blir så j*vla less!



Bara besvikelsen kvar

Ilskan har lagt sig. Nu finns bara besvikelsen kvar. Att du inte förstår? Att du kanske inte känner lika? Att du tycker jag är gnällig då jag bara vill att du ska förstå att JAG faktiskt saknar dig. Är inte de normalt? Vore de inte mer onormalt ifall jag inte gjorde de?
Kan du inte bara säga: Jag lovar dig att i helgen är de vi!
Istället för att muttra ett mm och att jag ska behöva hota att åka hem och inte komma tillbaka på en hel vecka för att du ska fatta att jag är upprörd och menar allvar.
Antingen är jag i Krokom eller i stan i helgen. Känns inte bra att inte veta att jag SKA vara i stan. De ska väl vara de självklara? Jag ska väl inte behöva oroa mig, eller?

Den här gången kände jag att du gick för långt. Att du utnyttjade att jag är snäll och alltid säger ja. Du lovade mig och då håller man de. Fast du kanske inte saknar mig som jag saknar dig? Du kanske inte behöver vara nära mig som jag behöver vara nära mig? Du kanske helt enkelt inte bryr dig...

De här är inget skämt och jag är ingen gnällig flickvän! Jag är en j*vligt snäll och bra flickvän! Och de ska du banne mig veta! Åker jag till Krokom kan du inte bara komma och smöra in dig. För jag menar allvar den här gången!
Vad jobbiga vissa dagar ska vara... Trodde det skulle bli en fredag vi båda längtat till, men hade tydligen fel.

J*Vl@#%

Nä! Nu känner jag mig skit förbannad! Här säger jag LÅNGT innan lovet att han får välja en helg för jag vill umgås med han som par gör, inte bara bo ihop! Men nu ska tydligen hans kompis stanna längre och supa med han (HELA HELGEN) så myspyset kan ju bara köras upp någonstans! Varför fattar inte killar något?!
"Men vi ser ju varandra och umgås jämt" , Han fattar mycket väl att jag menar umgås och göra något! HAN HAR SETT SIN KOMPIS HELA LOVET! Ska nog inte skriva mer, är så arg att jag skulle kunna strypa någon!

 


Morrn!

Godmorgon!
Ännu en ny strålande dag väntar! Inget jobb, bara en massa slappande. Tror faktiskt jag ska städa idag?
Ska i alla fall till banken och sätta in lite pengar innan 15.00 så tror faktiskt jag ska GÅ, ni läste rätt! Jag tänker inte ta bilen utan GÅ.

Halv fyra inatt fick jag ett sms från Tomas: Jag har hittat en ny spegel! (Våran spegel i stan som är som en spegel och ett skåp i ett och Tomas fick ett typ likadant av Näs!) Jätte kul att vi hittat ett nytt, men var det verkligen nödvändigt att jag skulle veta det klockan halv fyra på natten? Suck!

Vaknade klockan tio imorse. Kan inte sova länge längre! Jätte tråkigt. Ska försöka vara uppe länge inatt så att jag vänder på dygnet och orkar parta på fredag!

Imorgon blir det gym!

Fullsmockad dag!

Då var ännu en jobbdag avslutad! Bella och jag klarade det riktigt bra. Sålde inget, men äsch! Dom hade introduktions dag för alla som skulle börja jobba idag och jag fick ha en kille sittandes brevid mig då jag jobbade! As läskigt att någon studerade och skrev ner en massa, ville se mallen osv. Kände hur stressad och panikslagen jag blev! Dessutom var han as snygg och de gjorde verkligen INTE saken bättre!

Efter vi hade jobbat begav vi oss till Willys för Bella skulle storhandla! Efter mycket konkanden på kassar var vi riktigt hungriga så vi beslöt oss för att ringa till Elsa och dra iväg på Pizza house och äta pizza! Tog en stor familje pizza. Då vi såg den sa Bella: Men vilken liten!
Tror ni vi orkade äta upp den? Nää! Så den var nog inte så liten. Haha!
Sedan blev det kaffe, kakor och en massa mysprat! Tack för att ni är bäst <3 Alltid lika roligt med tjejkväll!

Nu sitter man hemma och är helt färdig! Måste bero på att det är så mörkt ute!

Påminde Tomas idag om min öl som jag ska ha till på fredag, han hade självklart glömt att han lovat mig eftersom han aldrig lyssnar på mig. Och dom skulle på systemet imorgon så det var verkligen tur att jag påminde! Så han skulle göra allt som stod i hans makt! Så party peppa jag är inte orolig!
Saknar han faktiskt nu... Vill kramas!

Imorgon blir det nog bakdag! Myspys!
Och på torsdag blir det gym och tjejkväll med Helen, Malin och Erika! Längtar <3

Jobb redo!

Nyduschad och redo för jobb!

Ska snart komma ur den här rosa morgonrocken och fixa till mig lite så alla på jobbet inte kollar snett! Hihi!
Ska bli en massa ringande till en massa folk. Håller tummarna att dom är trevliga idag!
Sitter med Bella och då kan det inte bli annat än roligt! <3

Sedan får jag se ifall det blir tjejkväll eller hemmakväll. Kanske är helt död efter jobbet, vem vet?

Imorgon får jag se ifall det blir jobb eller bakdag. Ska först kolla ifall det finns pass lediga!
Nä, 45 minuter kvar! Skriver mer ikväll!

Stan-Krokom-Stan-Krokom

Kom hem från tjejkvällen för 20 min sen. Tog Rödö vägen, fyfan vad mörkt de var! Körde i 50 på en 90 väg! HAHA! Den vägen är känd för att vara fullproppad med djur så vågade verkligen inte ta några risker!

Tog i alla fall pappas bil in till stan (Hihi) för att hyra film (TORKEL I KNIPA). Sedan for jag, Josse & Bella till Elsa. De var jätte mysigt! Som vanligt var vi allmänt flummiga! Haha!

Innan jag åkte in till stan var jag redan i stan (Blev mycket fram och tillbaka idag) var nämligen och såg Upp på bio med Julia och Linnéa. Sjukt sorglig film! Den var rolig på vissa ställen men framför allt sorglig! Satt hela filmen och försökte hålla tillbaka tårarna!

Imorgon blir det jobb med Bella! Myspys!

Skriver med Buster just nu, han kommer på halloween med en egen chokladsåstub. Mega suck! Han får allt sova i trapphuset! Försöker i alla fall tvinga han och Tomas att klä ut sig! Det är ju halloween! Idag har jag verkligen sprungit runt HELA stan för att hitta en halloween kostym då den jag hade tänkt ha inte passade sig längre. Men hittade en tillslut. Är inte helt nöjd men de får duga. Och hur kul är det om jag kommer utklädd och ska ut på krogen med 2 som inte är det?! Suck,Suck,Suck!

Nu blir det nog läggdags? Sov gott!


Bitches with new haircuts

Bitch
Bitch 2


Kostym, check!

Äntligen har jag kommit på vad jag ska vara under halloween! Och tack vare den braiga (Eget ord) ideén får jag även köpa en as snygg sexig klänning som jag kan använda vid flera tillfällen! Jippie! Nyfikna nu va? Kanske lägger upp en bild på klänningen då jag köpt den imorgon så får ni gissa!

Erika kom hit och vi såg top model, slingade hår och hann även med lite sims. Trevligt som vanligt!
Såg nyss Love Actually och snart är det dax för sängen!

Blev inget jobb imorgon, tar det på tisdag istället. Så nu blir det bio med Julia & Linnéa klockan 15.00 och filmen vi ska se heter Upp. Hoppas på succé!

God natt darlings!


Gossjuk

<3Känner mig mys sjuk! Vill ligga i soffan med älsklingen och kolla på tv, inte själv. Kom hit och gosa nu!



Lov dag 2

Idag ställer man om tiden till vintertid. Klockan 03.00 inatt hände det. Uscha, nu är vintern verkligen här! Så ni som tror att klockan är 12.25 och har panik över att hela dagen är borta kan vara lugn. Den är bara 11.25, hihi.

Igår blev det blockwars med Erika, Elliot och Tomas. Jag ägde! Eller ja, Erika, Tomas och jag är bra. Elliot, näää. HAHA!

Idag... Vad händer? Slappa innan jobbet imorgon antar jag. Vet inte varför jag gruvar mig så himla mycket. Det är ju bara 3 timmar. Är bara så himla rädd att jag ska hamna på en "fil" som jag inte ringt på förut antar jag. MEn då är det ju bara att fråga! Dubbel suck på mig!
Ska i alla fall umgås med Erika ikväll och se top model! Jippie! Äntligen ska det bli av, haha!
Vet inte riktigt vem jag hejar på än... Och det har verkligen aldrig hänt! Jag vet ALLTID vilken jag hejar på. Men inte nu.. Suck, alla suger. Haha!

Top model cycle 12


New haircut

Yes, då var man nyklippt och nyfärgad. Känns väldigt skönt. Äntligen är det risiga håret borta. Ska lägga ut en bild senare som Julia tagit! Klippte mig i en helt ny frisörsalong. Eller ny och ny har aldrig sätt den förut. Det kostade 200 kronor och ALLT gick till bröstcanser fonden! De låg typ i en liten gränd, as mysigt! Kändes lite oproffsigt men de blev jätte bra!
Fikade på stan, mycket mycket folk måste jag säga!

Har nyss ätit revbensspjäll, mums! Ska spöa Erika, Tomas och Elliot i Blockwars nu! Mohaha!
Blir nog lägga sig tidigt idag och läsa bok? Är lite slö känner jag.


Lov dag 1

Har nyss vaknat till första dagen på november lovet! Julia och jag kanske ska iväg och klippa oss idag, jippie! Äntligen! Vet precis hur jag vill ha det. Tänkte först göra något radikalt och klippa av det! Men sen kom jag på att jag faktiskt har sparat hur länge som helst nu. Då kommer jag bara bli besviken på mig själv om några dagar! Så det blir nog lite uppiffning bara!

Ska nog börja morgonen med lite kaffe och en macka (Oyes jag dricker kaffe nuförtiden, tror jag blivit lite beroende för jag är sugen till och från hela tiden. Inte bra!).





Novemberlovet börjar med snö

Jaha, då var det lov igen! Vet inte riktigt vad jag känner... Ångest? Förväntan? Glädje? Sorg? Känslorna är som sagt blandade. Kan bero på att Tomas åker till Sveg och jag får inte träffa han fören nästa fredag. Både glädje och sorg där. Skönt att sakna varandra lite men ensamt att ligga i en stor kall säng utan någon som kramar om en och pussar på en på morgonen och det första man ser då man öppnar ögonen är det finaste leendet i världen. Men gud! Nu lät det ju som om vi har gjort slut och aldrig mer ska se varandra! HAHA!
De kan även bero på att jag inte har något planerat detta lov! Får lite ångest då jag hör alla som har planer också sitter jag där helt planlös. Men då om man har tur kanske det dyker upp något spännande?

Imorgon blir det kanske klippning med syster yster! Ska bli skönt att få klippa det slitna håret en gång för alla!
Och på kvällen blir det kanske spel på ett nattcafe med mian homies!
Sedan på söndag blir det top model med Erika och wii! Denna gång ska det allt bli av!
Och resten av veckan är det jobb... 14.00-17.00, inte jobbigt pass men ändå! Fick min lönecheck idag. Det var inte mycket men jag måste säga att man blir allt glad då man inser att man kommer vara lite rikare den här månaden! viserligen ska alla jobbpengarna gå till julklappar (Usch att börja tänka på vinter och jul redan nu) så det blir inte mycket över till shopping!
Nästa fredag blir det som sagt halloween fest och efter det väntar en helg med en massa mys!

Men vad sitter jag och klagar på? Har nyss skrivit en massa saker som jag ska göra och ändå sitter jag här framför datorn och tror att jag är syssellös.. Skärpning!

Måste bara säga att min älskling sjöng på invigningen av stortorget idag och jag en riktigt stolt flickvän som sitter här just nu och tänker tillbaka på det!


Sirqus Alfon

I förrgår hade jag som sagt fin besök! Erika, Malin och Annika var här! Vi år Kebab på kebab city sedan begav vi oss hem hit igen för att snacka en massa skit och skratta åt en massa personer, vi är elaka!
De var i alla fall jätte mysigt! Saknar verkligen att umgås som ett "gäng" igen! den enda som saknades var Helen!
Igår var det myskväll på hög nivå här hos Henriksson/Funseth. Köttfärssås och spagetti, duscha, godis och film. Jätte mysigt!
Idag var jag och såg Sirqus Alfon på storsjöteatern! Och utan att överdriva var det de bästa jag sett någonsin! Effekterna var bäst och jag skrattade hela hela tiden! Höll på att kissa på mig ett antal gånger, hahahaha! Alla som inte ser det här missar verkligen något.
Imorgon är det sista skoldagen innan lovet. Ska bli jätte skönt att få sova! Men tänker inte bara ha ett slapp lov, ska umgås mycket hade jag tänkt!
Och nästa fredag är det halloween förfest hos mig! Alla som vill komma kan höra av sig. Efter förfesten blir det Marités halloween fest! Vet inte var jag ska klä ut mig till, några förslag? Orkar inte köpa en för det känns för dyrt och ambitiöst. Det är däremot enda dagen på året som man kan klä sig ut lite som man vill! Så nu måste man passa på!
Kanske några av dessa som inspiration?
IndianGod älvaOnd älvaPrinsessa
Indian?                      God Älva?         Ond älva?      Prinsessa?
Pinuppa
Pinuppa?



Räddad vänskap?

Ikväll var man iväg på Open Jam som är Elsas projektarbete. De var riktigt bra måste jag säga! Var där med Annika <3 Sedan följde hon med mig hem och vi snacka på som om de var igår! Och den här gången lovade vi varandra att vi SKA bättra oss. För vi har verkligen varit dåliga kompisar från båda hållen på senaste tiden! Men det ska de bli ändring på nu, älskar dig gumms <3

Om jag orkar ska jag ta mig en titt på samhällskunskaps läxan snart! Har blivit riktigt duktig med läxorna måste jag säga! Har redan skrivit PM:et till svenska nationella och lite av talet. Den läxan ska inte vara klar fören efter lovet. Men orkar verkligen inte sitta på lovet med en massa läxor, så fixar det nu!
Appropå skolan! Imorse skulle jag vara en superduktig tjej och gå på den där dumma gitarrlektionen som jag gruvat mig för i 2 veckor nu. Men tror ni det var någon lektion?! NEJ! Så där satt jag en timme innan alla andra slutade och hade super tråkigt. Försökte underhålla mig med lite facebook i biblioteket men de blev snabbt tråkigt. De var då jag började på mitt tal! Kanske ska avslöja vad de ska handla om? Nääää! Ni får höra de sen!
Imorgon blir det fin besök! Erika, Malin och förhoppningsvis Annika kommer hit och ska laga pizza med mig! Mys på hög nivå! Måste kanske städa lite i lägenheten först? Tomas och jag hade en tvätt helg och nu ligger alla kläderna i väskor, påsar osv över hela golvet. Sedan är det lite disk kvar. Fy vad skitig jag är! Hihi!
Band of brothersSitter just nu och kollar på Band of brothers och dricker te! Någon som har sett miniserien? Det är i alla fall är krigsserie och man får följa en massa fallskrämshoppare runt Medelhavet under andra världkriget. Det är en sann historia och jag som älskar krigsfilmer ägnar gärna 10 timmar (1 timme om dagen) åt denna underbara serie!



17 again

Såg nyss 17 again. Den avr lite töntig men jag gillade den verkligen! Jätte söt film! Och Zac Efron, mumma för ögonen! Filmen är lugnt värd minst 3 ½ plus, nästan 4! Rekomenderar den starkt!

17 againFör er som inte vet handlar filmen om en man (Matthew Perry) som är missnöjd med sitt liv för att han gjorde ett val att stanna och hjälpa sin gravida flickvän istället för att sattsa på sin basket karriär då han var 17 år. Så möter han en vaktmästare som gör att han blir 17 år igen (Zac Efron). Sedan får man följa han.

Blev en massa chips och godis idag! Mums!
Det mysiga med filmen var även att hela familjen satt och kollade. De är inte ofta det händer! Mys på hög nivå idag alltså!


Ut(In)gång och nya kläder!

Igår blev det utgång fast jag egentligen hade tänkt mig en lugn fredags kväll i Krokom. Men i sista sekunden ångrade jag mig och begav mig till Sandras lägenhet i Lugnvik där Mia, Erika och Malin också var!
Förfesten var bäst som alltid! Och som vanligt kom jag inte till krogen, haha! De känns som om det har börjat bli en vana! Men den här gången var det inte jag som hindrade, konstigt känns det! Men hade så himla kul innan så de gjorde ingenting! Kvällen blev lyckad i alla fall! <3

Kom nyss hem från stan där jag handlade två par jeans från Vila och en lial tunika från Cubus! Tack vare mina underbara föräldrar som gav mig lite pengar att köpa lite kläder och unna mig! Julia och jag hann även fika en panini med vitlökssås på tehuset!

Ikväll blir det kanske lite Sims och blåbärspaj! MUMS!

Hårfärg & skolfoto

Ja, igår tog jag tag i mitt tråkiga hår och tänkte att en förändring vore bra! Så med Tomas som chaufför begav vi oss till Lillänge, Coop. Fick inte direkt någon hjälp då jag stod där helt förtvivlad och inte visste vilken färg jag ville ha efter jag avfärgat det. Tomas kollade vilken tjej som var snyggast och tyckte jag skulle ta dem. Men alla dem var ju svart håriga! Suck, vet man ju vad han tänder på! HAHA! Hittade i alla fall en hårfärg som var mycket lik min naturliga.
Avfärgningen gjorde mig (som förväntat) gul i hårbottnen och orange i håret. Inte vacker vill jag lova!
Så de var bara att kleta i den andra färgen (mellan blond) och hålla tummarna!
Håret blev mycket bättre, fortfarande lite orange men tycker på något sätt att de ger lite charm till håret. Kan vilket som inte färga mer fören om ett bra tag. Så är typ ganska ljus i huvudet nu, men mer naturligt, inte vitt!
Nu tänker säkert ni: Dumt att färga innan ett skolfoto! Men de är ju ändå grått så de syns ju ändå inte vilken färg man har! Hihi!
Tog även skolfotot idag! Vi blev blåsta, Komvux? Vi fick tyvärr inte plats med hela skylten för den var förstor så vi fick förkorta. Folk kan få tolka lite som dem vill!
Slutade halv tolv, men jag och Josse hade matte 13.20. Som tur var fick vi sällskap av Jenny, Bella, Paulina, Frida som stannade tills vi var tvungen att gå. Mycket mysig pratstund måste jag säga! Arga burken! Hihi!
Om 20 minuter lär väl mamma komma och hämta mig... Springa med hästen idag! Tummen upp! Not, haha! Kände inte riktigt för de. Hoppas bara Tomas hinner hem innan! Hatar att man inte hinner säga hej då innan man ska åka iväg från varandra. Även fast det är under en kortare tid!

3 dagar utan bloggen!

Glömde min dator i Krokom, sånt klant arsle är jag så de har inte blivit något bloggande på 3 dagar. Känns inte så bra. Men igår åkte jag och Tomas till Krokom eftersom Tomas tog körkortet i fredags och skaffade bil i tisdags så behövdes inte längre mammas bil så vi skulle lämna igen den och mamma ville ha lite sällskap nu när Julia och pappa är i Stockholm och kollade på Sveriges fotbollsmatch igår. Kom inte riktigt ihåg vilka de var emot... Något på A?
Vi bakade i alla fall sockerkaka och hade de allmänt mysigt!
Höll även ett test tal till det nationella igår, läskigt måste jag ju säga! Vill verkligen inte läsa det på allvar v.45. Huvva!
Idag kanske jag ska avfärga mitt hår för att få tillbaka min naturliga hårfärg. Vet att det kommer bli orange först men ska fixa de! För imorgon är det skolfoto och våran idé är bäst! Haha!
Ska kolla hur mycket pengar jag har sedan får jag se.
Vet vad jag känner men det känns ändå konstigt. Inte lika naturligt längre... Varför?

En vanlig söndag

Har hämtat Julia från stan och tittat på 2 avsnitt av top model. Har följt den serien i många år nu! 12 säsonger! Är riktigt stolt över mig själv, haha! Älskar de!

Ikväll blir det mer top model med Erika, och lite wii! Hoppas bara mamma kommer in och gör mat snart så att jag kan äta och dra bort till henne. Annars hinner vi typ inte umgås! Får nämligen skjuts av mamma/pappa klockan åtta in till stan igen. Så jag slipper ta den jobbiga bussen. För den här veckan ska jag inte ha bilen!

Nu ska jag duscha och göra mig lite fräsch! Känner mig äcklig, haha!


Gott recept!

Lördag, vad har hänt idag? Sov riktigt länge och vilade ut efter en ganska hård arbetsvecka.
Sedan blev det en massa sims 3!
Gick ut och gick en bit med Linnéa och hennes docka.
Vi gjorde även världens godaste fika idag!

Recept:
Lägg kivi klyftor i botten av en smörad form
Lägg sedan mandarin klyftor ovanpå kiwin
Lägg sedan hallon ovanpå mandarin och kiwi klyftorna (Man kan även ha jordgubbar men då ska de vara färska!)
Och sist men inte minst her ni över riven vit choklad.
Sätt sedan ugnen på gratinering (180 grader i varmluft och 225 i vanligt) och låt vitchokladen bli lite brun.
Ta sedan ut den och servera till vaniljglass

Så sjukt gott!
De är vad jag gjort idag. Har även varit en snäll syster och skjutsas sin syster in till stan på fest! Hämtar henne imorgon! Jag är bra snäll ja! Hihi


Twilight?

Hemma är bra tralla la!
De är som Josse säger, spendera fredagskvällen med farmville och café world är väl livet? HAHA! De är i alla fall allt jag orkar med idag känner jag.
Är trött och sliten efter veckan.
Nästan vecka blir lättare då vi kanppt har några lektioner alls! Teaterlärarna är borta, jippie!

Ska snart läsa Twilight - The new moon. Vilken här har inte läst eller sett någon Twilight film/bok? Kände att grupptrycket inverkade och även jag har börjat läsa. Ettan var inte så värst bra. Hoppas på att tvåan är det!
Vilken bok tycker ni är bäst? Skulle vara intressant att veta.
Alla har blivit riktigt kära i de två huvudrolls karaktärerna Edward och Bella, varför? Visst att han är vampyr och lever ett "farligt" liv. Men så snygg är han väl inte? Och så spännande är de väl inte? Har läst och sett bättre måste jag säga. Men som sagt, är bara inne på andra boken. Ska försöka att inte säga mer om hela serien fören jag har läst ALLA!
Ska försöka hinna klart med boken innan filmen kommer på bio. Vill inte se slutet i filmen! Hihi!


Tatuering 8/10 - 09

Tatuering höft

En inbakad lektion

Hade en lektion idag, eller två men dom var som ihop bakade. Nu har vi i alla fall fixat den här JOBBIGA skåp frågan. Nu ska vi få ha skåpen vid varandra men de blir nog ändå på ett dåligt ställe. Aja, fixat är de i alla fall.
De var typ 7 stycken från klassen på skolan idag. Alla andra var "sjuka". Kul, när rektorn kommer och allt. 
Har nyss ätit en wook som inte var god alls. Får inte till wook själv! Ingenting på tv:n.. Tråkigt. Kanske borde sova lite? Så man orkar springa med hästen! Haha!
Egentligen borde man kanske åka hem. Men har lite saker att göra innan, så de blir bara onödigt att åka hem innan ridningen.
Börjar bli förkyld.. Suck. Sjuka sjuka sjuka omringar mig. Orka!
Ser gitarren ligga på soffan, får ångest. Dumma gitarr lärare som inte kan lära ut. Förut ville jag verkligen spela och lära mig. Nu ser jag bara gitarren som ångest och plåga. Roligt! Ska kanske sätta mig och spela lite idag.. Eller på söndag? Hihi!
Apropå inbakad så tror jag att jag faktiskt ska baka lite nu för att underhålla mig själv!

Tröttsam dag

Blev inget tal skrivet. Orkar verkligen inte, och vill inte! Tänker komma till skolan ändå. Tänker säga att talet är i Krokom eller någe så kanske jag får göra om det nästa vecka. Orkar inte bry mig just nu.
Idag känns som en jobbig dag. En dag man bara vill ska försvinna, gå och lägga sig och låtsas som om den inte har existerat. Morgonen var jätte mysig men eftermiddagen och kvällen blev sämre. Vet inte vad de är med mig längre, känner mig som en trött sur kärring varje kväll och orkar knappt göra något, PMS?
Vad de än är så är de i alla fall jobbigt.
Pratade med Erika idag! På söndag blir de top modell och svull! Längtar, känns som om de var länge sedan vi umgicks fast de bara var i måndags! Haha!
Och varje kväll nästan nördar vi vårat favorit spel, hihi!
Blockwars

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag så att den här hemska dagen försvinner och hoppas på att mitt humör kommer skina som solen imorgon då jag vaknar! troligen inte...

Tattoo Time

Yes, efter 6 månaders väntar har äntligen Frida och jag tatuerat oss!
Jag kan bara säga en sak: FYFAN! Vilken jävla smärta! Trodde inte jag skulle palla vissa ställen som hon tatuerade på. De gjorde så fruktansvärt ont! Men nu är det i alla fall klart. Vi har varit där från 10.00 tills nu. Tatueringen kostade 1500 vilket var lite dyrare än jag trodde. Men så värt de! Jag är jätte jätte nöjd! Ska ta lite bilder då jag får ta av "skyddet" som man måste ha i 24 timmar. Så imorgon kanske de kommer upp lite bilder här så får ni se vad jag gjorde och hur de blev!
Har nyss ätit en Billys pizza, de förtjänade jag verkligen, och kollar nu på tv:n! Är fortfarande lite hungrig. Blev alldeles för sen "lunch".
Måste skriva tal till Svenskan imorgon. Fy vad jobbigt de kändes.
Ska i alla fall följa Linnéa på ridningen imorgon! Vill hem nu känner jag, familj och Krokom är saknad!

Flugornas herre

Försov mig imorse, varför denna försovning? Visst så somnade jag väldigt sent igår och var helt slut då jag väl vaknade imorse! Dagen började alltså inte bra.
Då jag väl kom till skolan var de dags för bad. Simma 60 längder, tummen upp! Mina ben kändes som stora blyblock då jag kom upp på land igen. Men nu har man klarat av en del av Pc klassikern och har "bara" 1 mil sprint och 1 mil skidor! De klarar jag!
På teatern pluggar vi manus! Ska bli väldigt intressant att se vem som får vilka roller. Har redan lite favoriter och vet lite vilka som skulle passa till vilka.
Min kropp var inte riktigt med mig idag, kände mig yr och illamående. Min mage är fortfarande inte helt okej. Så fort jag äter så känns de som om jag ätit mig helt full proppad fast jag bara ätit lite grann!
Bara två dagar kvar till den dagen jag har väntat på i 6 månader! Tatuering! Klockan 10.00 kommer Frida ligga under nålarna och sedan är de min tur, scary!
Imorgon blir de nog svullkväll! Om Erika har tid, Helen ska du med? Ringer imorgon!
Ikväll blir de till att sitta ensam framför tv:n och se flugornas herre, jag fruktar de lite. Känns som om den kommer vara så obehaglig så att jag inte pallar den. Har läst manus men de är inte samma sak som att verkligen se den!
För er som inte vet kommer lite information om filmen:

Flugornas herreEfter en flygplanskrasch i havet, är en grupp brittiska småpojkar strandsatta på en öde ö. När de inser att de nog inte kommer bli räddade bildar de två olika grupper då den ena gruppen består av lite mer "civiliserade" pojkar och den andra av "jägare". Tillslut utbryter ett krig mellan grupperna och alla måste kämpa för att hålla sig vid liv.

Top model? NOT

Idag var jag ledig från skolan, tandläkartid i Krokom.
Man känner sig så himla fräsch då man kommer från tandläkaren tycker jag! Hela munnen är polerad och helt enkelt frisk!
Efter tandläkartiden begav jag mig till stan igen för att stå modell till Erikas projektarbete. Tyvärr gick den fina solen bort och vi hittade typ inga fina höstfärger alls!
På söndag ska vi göra ett nytt försök hemma i Krokom! Vi ska även spela lite wii och se top model! Roligt!
Ska snart iväg och panta en massa flaskor! Förrådet är ju nästan fullt!
Sen måste jag lämna in min mobil, 1:a knappen fungerar inte. Suck!
Modell

Wild party

Jag som skulle skriva här varje dag, tyvärr så orkade jag verkligen inte igår! Efter fredagens partande är jag helt slut. Idag känns de i alla fall bättre. Men igår var min mage helt upp och ner och mitt huvud kändes tyngre än en tunna full med cement. Kvällen slutade ganska tidigt men jag hade riktigt roligt måste jag säga! Även fast jag inte tog mig till krogen utan hamnade på Sibylla med Jenny!
Idag ägnas dagen till att städa! Eftersom vissa inte kunde hejda att de dom ätit kommit upp, fyfan! Sedan är det en massa disk och plocka upp två glas som gick sönder.
Haha, vild fest!
Imorgon ska jag till tandläkaren så slipper skolan! Vet inte om jag åker hem till Krokom ikväll eller imorgon, blir nog imorgon så att Tomas och jag kan städa hela dagen, suck!

PEPP till max!

Utgång imorgon och jag är så himla pepp! Känns som om de var evigheter sedan jag festade.
Måste hinna städa lite här innan alla kommer på förfesten imorgon!
Har äntligen fixat en sladd som går mellan tv:n och datorn, så nu blir de party på högsta volymen!
G3 är de vi kommer rikta oss in på imorgon, ska bli så nice!
Gå ut med dom bästa! Vi ska ha fett nice! <3
Äter choklad eftersom jag inte pallar mat för min mage är så fucked up och ser på en film på sexan med Will Ferrell och Borat killen. Så himla rolig! Professor Rövgök,haha!

Palmcrantzskolan

Idag var skolan givande som vanligt, not!
Teatern var ganska intressan men de kändes inte som om de gav mig något. Sedan har vi samhälls lektionen och svenskan. De känns som att vi bara pratar, pratar, pratar på samhälls lektionerna och på svenskan har vi mentorstid och tar upp samma problem om och om igen. De är nämligen så att dans & teater är försummade på Palmcrantzskolan. Vi fick inte några skåp fören förra veckan och de är skåp som ligger längst bort i skolan och vi är inte samlade som en klass, utspridda alltså. Själv så delar jag skåp. De är jätte fel att vi blir behandlade på de här sättet, vi har även haft problem med vårat schema. De känns som om de inte finns någon kommunikation och rektorn bara sitter på sitt arsle och gör ingenting för att förbättra i nuläget.
Däremot så tycker jag de är fel att vi använder religion och svenska lektionen till att diskutera något som ändå inte kommer fixas. Alla har skåp men orkar självklart inte gå tvärs över hela skolan för att hämta böcker då man har ett tight schema. Men rektorn verkar ha bestämt sig och nu känns de bara som att vi ska ge upp eller i så fall ta upp såna här problem på mentors tiden!
Nu har jag en uppsatts att skriva om på svenskan. Känns lite jobbigt måste jag ju säga. Därför laddar man batteriet med en kopp kaffe och lite simpsons!
Imorgon blir de party!

Tuggummi

Finns de någon mer än jag som är helt beroende av tuggummi? Så fort ett paket tar slut måste jag FORT iväg till affären för att köpa ett nytt. De är precis som cigg beroende fast med tuggummi. Och tuggummi är verkligen inte bra de heller! Självklart inte sämre än nikotin, men ändå!
Jag äter ju självklart inte tuggummi med en massa socker i! Utan med flor.
För i tiden åt man koda för att hålla tänderna rena och fräscha, de var tuggummi för dom. Nu tjänar tuggummi även andra syften. Såsom bra andedräkt.
Nackdelen med tuggummi är att man sväljer en massa luft som gör att man både blir hungrigare och kan få ont i magen.
De sägs även att ifall du sväljer ett tuggummi kan de stanna kvar i din mage upp till sju år!
Jag har tuggat tuggummi i flera år nu så de där med ont i magen tycker jag inte stämmer längre. Men hungriga, de blir man.
Men vad väljer man? Dom flesta har ju hemsk andedräkt på morgonen, där inkluderas jag eftersom jag inte äter någon frukost. Så jag väljer verkligen att tugga ett tuggummi. De håller mig även sysselsatt på alla tråkiga lektioner.
Så, vad tuggar ni? Vad har ni för åsikter? Är tuggummi så bra för tänderna som dom säger?
De värsta som finns är väl dom som inte kan tugga tuggummi riktigt utan måste ha en öppen mun och smaska! Hatar de, man kan bli så himla irriterad!
Stäng munnen, ingen vill se vad de är du tuggar på eller insidan av din mun!
PepparmintSpearmint, några av mina personliga favoriter!

Den snälla flickvännen

En snäll flickvän klev upp klockan halv åtta för att skjutsa sin pojkvän till skolan då hon egentligen själv börjar elva. De var även frost på ute och 4 minus! Denna snälla flickvän är nu ganska pigg och kan inte somna om. Alldeles för mycket att tänka på.
Igår såg jag filmen flight of the phoenix, riktigt bra film faktiskt! Lite töntig, men vad gör de ibland?
Tror inte de blir något jobb idag. Är alldeles för trött och min mage vill inte samarbeta alls! Blir nog en lugn kväll och ladda batterierna tills imorgon! Då de blir party med de bästa <3
Skola blir de självklart, man får ju inte missa teatern nu efter de "läskiga" samtalet igår.
Ångest inför nästa torsdag apropå de där samtalet. Aja, tandläkartider, sjuka, de händer väl jämt?
försökte nyss fixa mitt internet loggin till banken, de gick då inte! Eftersom jag redan är kund där kan jag inte göra ett nytt certifikat och eftersom min dator lämnades in för två veckor sedan och blev helt ny installerad så finns jag inte heller kvar vid inloggningen. Kanske ska ner på banken och höra vad jag ska göra. Behöver nämligen föra över tatueringspengarna till mitt vanliga konto innan nästa torsdag! Har äntligen bestämt vad de är jag vill göra. Men de är inget jag tänker avslöja här, hihi!
Nä, nu kanske man borde lägga sig och sova lite! I alla fall i en timme!
God natt

RSS 2.0