Vad fick ni?

Bästa julen någonsinn hade jag idag! Fick mer än vad jag önskat mig, alla var på gott humör, maten var AS god och se alla öppna mina presenter och bli glatt överaskade är bara pricken över i:et!

Jag fick iaf: (Fast vi inte skulle få så mycket iår!)
En sjal
En krustång
1800 kr
En stickad tunika
En klocka
En navelpiercing
En teckning
Underkläder
Ett midjeskärp
Nagel "plytter"
Body, feet & hair "take-care-of-your-self-kit"
Skissblock med pennor
Två parfymer

Jag, Julia och Linnéa fick även tillsammans: The sims 3 - Destination världen och Disney singstar! Så vad säger ni tjejer, parta med disney singstar nästa gång eller!?

Ja! De var mina julklappar de! Hade önskat mig:
Pengar
Klocka
Krustång
Parfym

Så ni kanske förstår att jag blev jätte chockad då det låg jätte mycket paket under granen till mig!
Hoppas alla hade en underbar jul!

God jul på er igen!


Julafton!

God jul!

Svanprinsessan med systrarna!

Såg nyss Svanprinsessan med Linnéa och Julia. Riktigt bra film med underbart bra låtar!
Ska snart äta våfflor! MUMS!

Känner mig sämre, uscha! Hatar att vara sjuk, helst på lov. BLÄ!
Sari kanske kommer förbi med ett puzzel idag! Då ska Julia och jag puzzla på! De är ett "framtidspuzzel", waz´ up tror jag de heter. Då man bygger vad som SKA hända. Så man kan inte kolla på bilden. Super kul! Jag som älskar puzzel!

Imorgon blir det julbak och försöka få in lite julstämning i mig! Ska även slå in mina packet, vill verkligen kolla på Tomas present men får inte ens öppna påsen för då kan jag se vart den kommer ifrån. Är mycket nyfiken!


Jullov dag 1

Nu var de bra länge sedan jag skrev! Har varken haft ork eller insperation till att skriva. Men nu tänkte jag uppdatera lite!
De blev party i fredags! Roligaste på länge måste jag säga! Tack mina underbara vänner <3
Sedan hade jag myshelg med Tomas hela helgen. Vi gick på bio och såg Avatar, 150 minuter av SKIT bra film! James Cameron vet verkligen hur man gör film. Spring iväg och se den nu!

Trodde den skulle vara ganska töntig och fjantig men så var det verkligen inte!
Nästa film blir luftslottet som sprängdes!

Har blivit sjuk lagom till jullovet. Ont i halsen, förkyld och ont i kroppen. De sög ju hårt. Typiskt att man ska bli sjuk på ett lov. Kom inte ihåg senast jag var sjuk och måste bli de nu, suck!

Farmor kommer idag och ska fira jul med oss! Så de blir familjen i år! Är i Krokom i en vecka (Hoppas jag blir frisk till på torsdag!) och sedan nästa måndag blir det Sveg / Slagavallen resten av lovet tror jag. Åka skoter och mysa med älskling! Vi firar nämligen 2 år snart! Så tänkte åka upp till hans stuga, laga mat och mysa! Undra vad jag ska hitta på för överraskning.. Förslag?

Nää, nu ska jag upp och ätamin chokladkalender! Har massa att äta ikapp! Sedan vila lite, så jag blir frisk!

S3 för hela slanten!

Var nyss i Kalle Dolks rum "S3" och tränade på direktinspelning G och Garage band G. Nu ska jag klara av att tenta de imorgon så är jag klar med alla G- delar i ljudkursen!
Tomas är ute och ränner med Kuru, trodde de var House of Wax på tv:n men det var imorgon! Tror jag ska duscha nu så att man är lite fräsch tills imorgon!
Längtar verkligen till på fredag! Utgång med tjejerna och framförallt LOV!
Tack för att du förstår, tack för att du höll om mig då jag behövde de, tack för att du uppskattar mig, tack för att du för en gångs skull lyssnade, tack för att du finns <3

3 dagar kvar!

Jobbigt att kliva upp imorse, men upp kom jag. Gick till skolan och hade teater. Har strukit klart allt i manuset nu. Känns så otroligt skönt. I veckan så har tvåorna sin julshow och därför kommer det saknas lite personer då och då som ska få massa att komma till vårat slutprojekt. Men då blir det till att jobba i prduktionsgrupper och KANSKE vara lite seriösa för en gång skull! Ska bli skönt.
Då vi slutade gick Josse och jag tillbaka till skolan och pluggade matte! Yes, vi är bäst! Fattar lite nu i alla fall. Ska plugga mer ikväll om jag hinner. Måste plugga ljudkursen också. Sedan hade vi någon samhällsgrejs också. Usch! HATA! Nu är man bra skolless. Men bara 3 dagar kvar! De klarar jag!
Ska snart fika, blir sen mat idag. Killkväll... I helgen blir det förfest hos mig sedan utgång!

Pluggat utan resultat!

Nk provet gick jätte dåligt! Jag som hade pluggat som ett as satt som ett frågetecken då jag såg frågorna. Skrev typ samma svar på jätte många frågor. Blir så less! Om jag ens får G kommer jag vara missnöjd.
Snöstorm ute idag, inte skönt alls! Sitter inne i lägenheten med kliande prickar och tv:n på. Funderar på att spela något spel. Har tråkigt. Hoppas Tomas tröttnar på trummorna snart och kommer hem.
På fredag blir det utgång!

NkB plugg igen!

Då var man tillbaka till stan. Hann med min "ta-hand-om-dig-själv dag! Älskar söndagar tack vare de påhittet! Pluggar NK nu medan Tomas sover. Han pallade inte efter en hel dag med kören. Är själv ganska trött men självklart ska man stanna uppe till Paradise hotel klockan 22.00! Och innan dess är det ju 2 ½ men! Bara bra på tv:n. Eller ja, nu en halvtimme måste man se I survived a japanese game show. De suger!
5 dagar kvar till jullov! Och i helgen blir det mys! Erika, ska vi gå på bio i helgen och se luft slottet som sprängdes? Julia du får också hänga med om du vill! För till helgen är jag klar med mathandling och julklappshandling så kan se hur mycket pengar jag har kvar!
Nä, nu ska jag fortsätta med NK:n. Vill ha VG så det är bara att plugga plugga! Kanske ska fika något gott snart så man får upp plugg glöden lite? Kanske lite brownies? Mums!

Bakande genier?

Igår blev det ett besök hos Malin med Erika för att plugga lite! Men blev det någe mycket plugg? Nej! Haha, vi bakade blåbärspaj och spelade Nya Geni som jag vann på, mohahah! De var jätte mysigt! De tar så lång tid emellan gångerna som man ses.. Tråkigt!
Då jag kom hem hade jag fått mer prickar över kroppen. Mamma tror att jag har scharlakansfeber, men aja. Ska till skolsyster i veckan så vi får väl se!

Ska kanske städa pappas jobb, och plugga en massa NK! Sen får jag väl se ifall Tomas kommer och hämtar mig med sin nya bil så man slipper ta bussen sent ikväll. Lät mycket drygt.

Var det någon mer än jag som såg filmen Vid din sida igår?! Så sjukt gullig film.

Julklappshandel

Igår var det jätte mysigt med Helen och Erika! Länge sedan man sågs nu!
Idag ahr jag hjälpt Julia borta på kvarnback emd att sälja fika till en massa fotbolls gubbar/killar. 2 timmar, men det gick fort då vi hjälptes åt! De var ju inte mycket folk alls!
Efter de åkte vi in till stan och handlade klart julklappar! Har ioförsig en kvar, till Julia! Men det kändes som om jag köpt lite. Önska man hade jätte mycket pengar så att man kunde köpa jätte mycket till sina nära och kära! Åt även på mcdonalds, mcfeast junior mums!
Och då vi kom hem vare bara att åka och äta på frasses för ingen orkade laga mat! Hihi!

Då Erika har ätit ska vi iväg till Malin för läxplugg!

Lucia mys hela dagen!

Imorse var det lucia i stora kyrkan! Jätte mysigt! Men Tomas försov sig så jag var tvungen att skjutsa han klockan kvart över sex! Mycket trött måste jag säga. Sen kunde man inte riktigt somna om.
Sedan blev det i alla fall fika med klassen på skolan och en massa mys i Helges! Det gillas starkt!
Gick hem och powernapade med älsklingen, lagade mat och lyssnade på en massa musik!
Snart är det dags för Lucia konserten som är lite mer än lucian på morgonen. Tomas är "presentatören" och kommer leda hela kvällen. Börjar klockan sju så man måste köa klockan sex för att få någorlunda platser! Vet de efter 3 år nu!
Efter lucia blir det till att åka hem till Krokom fort för hemma hos Erika väntar Helen och Erika på mig! Vi ska spela wii och prata en massa skit! Ska bli super mysigt!
Imorgon blir det stan med Julia, handla dom sista julklapparna och sedan kanske jag ska gymma lite också. Har två kassar med tvätt så det ska även hinnas med. Sedan har jag NK prov på måndag.. SUCK! Så Erika ska färga mitt hår (Yes, nu är jag less igen och håret behöver livas upp! Får se vad det blir denna gång!) och medan hon gör det ska vi plugga stenhårt! Båda har gjort varsin nörd mall, haha!
Lucia

Jaaa?

Idag var vi på en teater som verkligen sög skit. De var precis som om de hade hyrt svarta lådan för att leka lite med varandra. Värdelöst. Sedan fick man sluta. Gick hem och städade, diskade och bakade brownies! Sedan drog jag mig iväg på gymmet fast jag verkligen INTE hade lust och cyklade i ungefär 25 minuter, då kom Josse och det var dags för body pump!
Är inte så slut som jag trodde jag skulle vara. Blir kanske mer gym imorgon innan lucian på kvällen.
Nu sitter jag och ser film. Längtar hem till Krokom faktiskt. Ska bli skönt att komma från stan. För just nu suger den ganska hårt!

Jag mår inte bra idag..

Sitter och äter dukat och försöker lugna ner mig. Bara njuta lite. Dagen började med magont som jag haft i 3 dagar nu. Hade jätte ont i knäna igår också så sov inte alls mycket inatt. Men var tvungen att gå upp för jag och Frida hade redovisning på kulturhistorian. Magonten gick över ett tag men kom tillbaka. Teatern var seg, vi satt och strök medan alla blev mer och mer oseriösa och flamsade bort nästan hela lektionen. Så imorgon blir det jätte mycket jobb om vi ska behöva slippa teaterlektionen på tisdag.
Chokladen hjälper. Känner hur jag blir lite gladare. Vill att Tomas ska komma hem... 1 timme kvar. Vill kramas och bara ligga i hans famn hela kvällen. Spy ut mig en massa skit och bara.. va...
Är trött, har ont i huvudet och LÄNGTAR till paradise hotell nu när jag ser reklamen. Myskväll ikväll ska bli mys! Kommer väl något emellan som vanligt.
Less på livet gånger miljonen!

Nörden Ida!

Kalla mig nörd men jag ska banne mig med killarna till Kalle Dolks "rum" och träna på garage band så jag kan det som ett j*vla as nästa gång! Kanske testar på inspelningen så att jag kan den också? så att man kan tenta av alla G-delar innan man går på jullov. Då skulle man allt må bra!
Åt nyss kyckling, pommes och currysås. Mums säger jag bara!
Har även sovit lite så känner mig på topp!
Ha en bra tisdags kväll alla!

Dagen blev räddad till slut!

Idag kom jag kvart i tio till teatern med världens magkramper. Men hade ändå lyckats tagit mig till skolan. Men de var ingen där! Satt och väntade i en kvar och började fundera på ifall det var inställt eller något. Klockan tio kommer Frida och rädda mig från min ensamhet! Men ingen fler kommer. Kvart över tio kommer Carlos och undrar vart alla är. Då har Gun skickat ett mejl på Z:a om att vi ska jobba själva för hon är på sjukhuset. Så alla i min klass sitter på skolan och jobbar medan jag och Frida är på Reveljen. Carlos hade fått instruktioner om att han skulle jobba med oss och vi fattade ingenting. En massa missförstånd fick mig att lessna och inse att denna dag lär väl bli som alla andra teaterdagar: värdelösa och inte ett dugg givande.
Jag och Frida kom i alla fall överens med Carlos om att alla i klassen kunde komma upp klockan halv tolv efter vi ätit lunch och Gun kommer tillbaka.
Då vi ätit lunch och lite smått irriterade drar oss tillbaka till reveljen så är inte Carlos där. Vi väntar i 40 minuter och sedan kommer dansläraren in och säger att han är på ett möte och kommer inte.
Jag vet, mer suckar!
Sedan kom Gun, vi pratade om allt som hänt och vad som ska hända i framtiden sedan började vi arbeta stenhårt med våra produktionsgrupper och tro det eller ej dagen blev faktiskt väldigt givande och vi gjorde STORA framsteg.
Imorgon blir det ännu mera slit fast då mer med manuset. Bara att ge t
Nu ser jag Smallville Jenny, och som vanligt suger de! Tydligen har pappa Kent dött. Dravligt! Och åt min chokladpudding som var kvar, den var äcklig så slängde den! Nu är det bara till att vänta tills Tomas och de andra in the gang kommer hem och lagar mat till mig!
Blev ingen body pump för jag och Josse är lata! Hihi! Men på torsdag då kör vi!

Dryga måndagar är jag inte ett fan av!

Lördagen var bäst! Förfest på ett ganska udda ställe och partyt på Befalo! (Stavning?). Men är man med party flickorna Frida och Jenny kan ju inte kvällen sluta annat än bra!
Fick också en ny vän (BERTIL!).
Söndagen var seg. Man var trött och ganska sliten. Hann ändå med ett lussebullsbak och äta upp det jag missat i min chokladkalender!
Idag var jag på gitarren! Ska spela tusen jule ljus och lite saker tills nästa gång då det är julmys. Sedan på NK:n gick vi igenom en massa frågor till provet som är nästa vecka. Det känns inte bra alls! Tänkte börja plugga nu och sedan HELA helgen då jag också ska umgås med Erika och Helen! För de har jag bestämt!
Snart blir det kanske middag? ÄR HUNGRIG! Så himla äcklig mat på skolan.
Appropå äcklig! Åkte nyss buss hem från stan. Sätter mig på en av handikapsplatserna (De är typ inte de men ni fattar! De längst fram i stadsbussarna) och jag sätter mig där för att jag har en väldigt tung konsumkasse! Sätter den på sätet bredvid mig och ser hur en STOR tant kollar ilsket på påsen och sedan på mig. Kunde inte få plats med påsen mellan fötterna för som alla vet är de en buckla där. Men hon fortsätter stirra.
Och som vanligt så finns det JÄTTE många platser på bussen och JÄTTE många som sitter ensam men nästa person (ÄCKLIGA TANT £#&%/&) måste sätta sig där jag har påsen så att jag får lägga den i knät på ett sätt som inte var skönt alls bara för att markera att man inte ska ha påsen så! Var så hiDmla nära på att säga: De finns andra platser! STICK! Men aja... Suck iaf.
I want to go back to were we where before.

mBloggen min är CP! går inte att göra mellanslag! Har fixat i HTML filerna men åhh! BLIR GALEN! Idag suger världen så jävla hårt!

Jamtli julmarknad!

Kom nyss hem från Jamtli julmarknad som jag var på med far, mor och syster! Jätte mysigt fast kallt! Är mätt nu också efter kolbullar och en massa knäck! De var även en massa djur där som Linnea ville hälsa på. Och i samband med hästklabbning fick hon en stöt av stängslet, haha!
Tomas klass var där och sjöng, såg lite kallt ut!
Ikväll blir det Åre! Är så äckligt pepp! Parta parta parta! Med dom bästa <3
Nu ska jag nog duscha och fixa mig lite. Bestämma vad de blir för middag!

Tatuering 8/10 - 09 del 2

Imorgon blir det party i Åre! Jag, Jenny, Frida och Tomas kommer göra Åre osäkert! KUL! Är så sjukt pepp. ALLT är fixat så nu känner jag mig lugn!
Idag fyllde jag och Frida i våra tatueringar. AJ säger jag bara. Lika ont som sist men inte lika länge. Sedan har jag haft matte med Jenny, Josse och Rosalinn. Massa fjortisar som smaskade och pratade högt. Hade lust att slakta dom!
Nu ska jag powernapa så jag kan vara uppe nästan hela natten och vända på dygnet! hihi! Idag blir det bacon och korv hos oss! Tomas får väl som han vill bara för att jag fick kebab igår! MUMS!
Kolla in min egna kategori på www.sellsve.nu

Vintern är verkligen här nu!

Gud vad kallt det är! 12 minus var det nyss när jag kollade på termometern. Uscha, ibland hatar jag verkligen jämtland! Eller ibland, oftast!
Orkar inte gå på body pump, det är kallt och jag är lat! Hihi. Har också ont överallt fortfarande. Kanske ska dit ikväll ändå och springa lite på rullband  eller något.
Imorgon kanske det blir fest istället för på lördag eftersom det sket sig lite med hemfärden på söndag. Aja, nästa helg kanske?!
v Fint men mycket kallt! USCH!

Ny design ala Ida!

Det blev inte den bästa designen men jag har i alla fall gjort den själv! Bra gjort till mig! ville ha lite mer juligt nu när det är jul!
Tomas är på någon konsert, så han var hemma några sekunder. "De tar bara 30 min".. Visst, 2 timmar senare!
Ser Scrubs nu utan han i alla fall!
Börjar bli lite varmt i lägenheten. SKÖNT!

Party längtan!

Sov inte mycket inatt, typ 4 timmar! Så det blev en väldigt flummig dag! Lyckades iaf tenta av kablar VG på ljudkursen idag, känns mycket bra!
Frida och jag hann däremot inte redovisa på kulturhistorian, de sög ju! Men nya tag nästa onsdag!
Hoppas på att Tomas ska komma hem snart! Jag är hungrig och det vankas skinksås idag! Länge sedan man åt det nu! Och mums(an, HIHI) vad gott det ska bli!
Jenny och jag var nyss nere på stan där jag inhandlade en julklapp till min mamsi!
Josse och jag bokade ett body pump pass tills imorgon. Vi är duktiga vi! Har as ont efter igår men det är de värt! Vill man vara fin får man lida pin!
Längtar tills på lördag då det blir party i Åre med mina flickor! <3
Party Fjortis posarna slår till igen!

Livet är inte alltid lätt

Att man kan gå från glad till så irriterad som jag är just nu. Det har inte hänt något speciellt men minsta lilla grej får mig att vilja... Ja, jag vet inte. Jobbigt. Det är inte PMS, är bara less. Riktigt less. Varför kan ingenting gå som man vill?! Varför ska allt vara så himla jobbigt och komplicerat. Att man inte kan fatta att bara en sån liten grej är jobbig.


Hatar tisdagar. Värsta dagen i veckan.
Imorgon kommer bli en jobbig dag. Känner de på mig..


Just nu vill jag bara lägg mig ner och gråta. Patetiskt? JA

Duktiga Ida & Josse!

Som vanligt var man väldigt opepp på att träna men då man väl kom dit var det jätte skönt! Tog bara den tyngre vikten idag för att utmana mig själv lite! Och det blev jobbigt. Mina armar är fortfarande som spagetti! Höll på att svimma ett tag! Så härdan efter blir det inte att äta middag efteråt och skita i att äta något innan. För det pallade inte min kropp. Men jag känner att jag börjar bli bättre ändå! Jätte härligt!!

Har nyss ätit korv (Bratwurts om jag ska tala sanning! Inte så gott!) och mjölkstuvade makaroner. De var alltså inte köttfärssås och spagetti eller kotletter och pommes, jag är glad!
Ska snart duscha, för nu har killarna gott! Så lyssnar på musik och tar det bara lugnt! Klockan nio blir det House och lite te tror jag.
Idag fick jag världens gulligaste present av Bella! En hel påse med lussebullar som hon bakat extra till mig! Ni anar inte hur glad jag blev! Höll på att börja lipa! Åt självklart upp alla på en gång, hihi!
Nu ska jag passa på att duscha medan the gang är borta på skolan!
CIAO!
Underkläder Nästan alla mina underkläder (Eller Bh:ar) har blivit för små! Blev väldigt sugen på att handla nya! Dom här underkläderna från Nelly var sjukt snygga!

?!

Teater, Teater, teater. De bestod dagen av idag. Ska lära mig typ 10 sidor tills imorgon i manuset. Jippie, känner ingen press alls! Ge oss bara en dag, gör de.
Sen så saknas det folk på teatern jämt. Varför gå dit då alla är så jävla oseriösa? Dom förstör för oss andra men de värkar de inte bry sig om. Aja.. Lär väl bli inställt om de ska fortsätta såhär.
Ska på body pump med Josse om några timmar. Ska bli skönt att träna! Det är alltid jobbigt att ta sig dit men då man väl är där är det jätte härligt.
Imorgon ska vi redovisa nutida konst arbetet. Känns pressande och jobbigt. Det kommer inte bli bra. Usch.
På lördag ska jag till Åre och parta! Alla som är på att åka med hör av er!
Svambob emoKänner mig oinspirerad idag. Så tänker inte skriva mer! Är trött och lite less faktiskt!

RSS 2.0