Toppen! (Y)

De gick jätte bra att jobba natt igår! Inte så mycket folk vilket var skönt eftersom det var mitt första nattpass. Vann en kassa tävling! Sålde för mest pengar! Kändes som en bra start måste jag säga!
Tänkte ta ett nattpass efter musikdirekt (Som Tomas är med i ikväll klockan 18.30) men tyvärr var det slut! Men har gjort en intresseanmälan och hoppas på det bästa!
Ska nog hem till Krokom efter musikdirekt. Har inte riktigt bestämt mig än! Måste nämligen plugga en massa! Jobbigt.
Ska börja plugga snart. Men vet inte riktigt vad jag ska äta... Mackor kändes bara blä! Åt nyss en vaniljkaka men den mådde jag bara illa av.
Aja, tror dagen blir tråkig. Tomas ska repa medan jag sitter hemma ensam. Drygt!
Hare bra!

Jobba natt

Helg! Börjar fredagen med att SOVA! Ska jobba natt i natt. Vet inte riktigt vad jag tycket om det... Är faktiskt lite nervös! Alla som kommer vara fulla, vill ha sin mat fort och kanske spyor på golvet som jag måste ta upp? Ska jobba med Erika så det blir ju roligt iaf! Sedan kommer Tomas och hämtar mig då jag slutat så att slipper gå hem själv genom stan.
Ska snart gå till affären och köpa godis, Tomas kommer hem vid fyra med två filmer! Saw 6 och någon slagsmålfilm. Myskväll ikväll tills jag ska jobba! Måste städa också.. Känns inte som att jag gör något annat! Lika skitigt här jämt! Men först måste jag köpa trasor!
Ha en bra fredag!

Igång igen!

TränaTränaTräna

Nu har man satt igång igen! Nyttigt och mycket träning innan sommaren! Bodypump stod på listan idag, imorgon blir det egen träning på gymmet och på torsdag spinning! Sedan i helgen ska jag träna själv.

Älskar när man känner i hela kroppen att man ansträngt sig!

<3



Du är mitt allt <3

Shopping i stan!

Var på stan idag med mina systrar! Handlade lite saker som man behövde. Hårspray, deoderant, trosor, sminkborste och lite sådana saker. Skulle hellre vilja köpt kläder men men, man måste köpa tråkiga saker ibland också.

Vi åt på daffys, åt pizza men åt inte ens upp hälften! Orkade verkligen inte, eller orka gjorde jag väl men tror inte jag gillar pizza längre! De var så äckligt!

Nu har jag tråkigt igen, vet inte varför. Hade tråkigt igår också. Vet inte vad jag vill göra... Krokom suger! HAHA.
När Julia kommer hem från träningen ska hon färga mitt hår. Dumma slutproduktion som gjorde så att mitt hår vart grått och sedan gult då jag färgade de igen. Har silverschampo så nu ska vi bara täcka lite fläckar och färga lite orangea parti sedan ska de väl bli bra! Blir säkert jätte ljust.. Men men!

Imorgon blir det krogen med Erika och Elliot än så länge. Blir säkert fler! Kanske förfest i min lägenhet eller här i Krokom?

/ Ida


Sportlov

Japp, nu är det lov igen! Flugornas herre föreställningen gick jätte bra! Blev inte så värst nöjd med den sista men men.. Helgen har bestått av massa gos från en mycket kelsjuk Tomas. Vi har lanat Heores 3 med Emil, Kalle, Jesper och Kuru. Jag vet, jag är en nörd! Har nog spelat i typ... 20 timmar den här helgen.. Eller mer föresten!

Sedan hoppade jag med Maya igår på Ås ridskola. Skit kul!

Idag åkte Tomas hem.. Tomt och tråkigt tycker jag.

Ska snart upp och göra frukt, hallonsås och glass och kolla på svenska hollywood fruar!

På torsdag ska jag jobba! Grundutbildning mellan 17.30 - 22.00
Sedan blir det den sista utbildningen på söndag mellan 10.00 - 14.00 och då jobbar jag med Erika! Sedan blir de nog en massa pass framöver! Ska se om jag kan få med Erika nästa helg 22.00-05.00 både fredag och lördag! Hopas på de!

Imorgon blir det någon form av utflykt med systrarna!

Ha ett bra lov!

RSS 2.0