Mys med familjen!

Blev frasse mat idag. Var sugen på Mcfeast på mcdonalds men orkade inte ta mig in till stan, men frasses fungerar det med!

Sedan blev det melodifestivalen med familjen, massa tropiska frukter, glass, hallonsås och chokladsås! Mums!
Sedan gick Julia och jag ut lite i härliga Krokom!
Funderade på utgång, men äh! Har ingen bil som kan stå i stan över helgen eftersom den jag brukar ha är inne på verkstan. Läcker en massa olja om den.

Imorgon blir det rep.. 12 - 18. Sedan ridning klockan 19. 00 med mamma! Längtar verkligen! Kommer nog ha riktig träningsverk dagen efter!
Sedan måste jag verkligen plugga mer Nk! Gjorde alla frågorna, alla de orden man skulle kunna men har inte tränat. Ska läsa lite innan jag ska sova sedan plugga med Tomas imorgon som itne lär ha pluggat någe alls!

Hare gött!

Blogga? Njaa

Nu var det länge sedan jag bloggade!
Har verkligen tänkt göra det flera gånger men har varken haft orken eller lusten. Vet inte vad det är men det känns ganska meningslöst att skriva blogg. Vem bryr sig om vad jag gör om dagarna? HAHA! Men jag älskar ändå att läsa andras bloggar, konstig? JA.

I helgen blir det i alla fall plugga en massa NKB, suck. PRov och rapportinlämning på måndag. På onsdag är det premiär för flugornas herre! Dagarna går så fort! Det var nyss 100 dagar kvar till studenten. Kan bara säga att min klass festade nog hårdast! HAHA! Riktigt kul!

Tomas och jag har sökt en massa lägenheter till hösten (vi vill flytta till Uppsala), fått jobb på mcdonalds! 600 sökande, 10 platser. Måste säga att det var bra jobbat från min del! Så är nu nattanställd.

Snart ska jag nog spela mer sims och äta!
Måste börja träna! Har varit slapp på senaste tiden. Har inte haft tid pga flugornas herre. Men efter premiären då jäklar ska jag börja igen!

Hare gött!


RSS 2.0